Kurkumiini (60 annosta)

Kurkumiini (60 annosta)

FM14
Viimeiset tuotteet varastossa
18,16 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä F-kurkumiini sisältää intialaista kurkumiinia ja intialaista piperiiniä jauheena. Kurkumiini on kurkuman aktiivinen yhdiste, jolla on voimakkaita antibakteerisia, virus- ja sienilääkkeitä.

 

F-kurkumiini

 

 

Ravintolisä F-kurkumiini sisältää intialaista kurkumiinia ja intialaista piperiiniä jauheena. Kurkumiini on kurkuman aktiivinen yhdiste, jolla on voimakkaita antibakteerisia, virus- ja sienilääkkeitä. Kurkumiinilla on myös kasvainten vastaista aktiivisuutta. Lisäksi se parantaa aivojen toimintaa, parantaa immuniteettia ja vahvistaa sydäntä ja maksaa. Kurkumiinia käytetään myös nivelkipujen ja ruoansulatushäiriöiden hoidossa. Pelkkä kurkumiini imeytyy huonosti, mutta piperiini lisää sen hyötyosuutta. Tästä syystä lisäosa on rikastettu intialaisella piperiinillä.

F-kurkumiinia valmistetaan muuntogeenisistä (muuntogeenisistä) raaka-aineista. Ravintolisä F-sinkki ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

Ravintolisä

Ainekset:   kurkumauute (Curcuma longa L. sisältää 95% kurkumiinia), mustapippuriuute (Piper nigrum sisältää 95% piperiiniä). Päivittäinen annos 0,51 g sisältää: kurkumauutetta - 500 mg, mukaan lukien intialainen kurkuma - 475 mg, mustapippuriuute - 10 mg (mukaan lukien 9,5 mg intialaista piperiiniä).

 

Nettopaino:   30,6 g. Annoksia per pakkaus: 60

 

Kuinka käyttää:

 

1. Kaada 1 annos (1 tasoinen kauha) kuivaan astiaan.

 

2. Lisää 200 ml vettä tai muuta juomaa ja sekoita.

 

merkintä:   Pidä seoksen valmistusjärjestys yllä selitetyllä tavalla jauheen liuottamiseksi perusteellisesti. Käytä yksi annos päivässä aterian aikana. Ravista astiaa ennen juomista.

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytetään huoneenlämmössä kuivassa paikassa, joka ei ole pienten lasten ulottuvilla.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
rating 10
2021-02-17
Anonymous
Very good

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.