Choose a searcher

Ehrlichia - Anaplasma

Ehrlichian ja anaplasman luonnollinen hoito - Buhner-protokolla

Yrtit Ehrlichia / Anaplasma

 

Ehrlichia on gramnegatiivinen solunsisäinen bakteeri, joka yleensä hyökkää valkosoluja - leukosyyttejä vastaan. Niiden aiheuttamat sairaudet on nimetty niiden leukosyyttien mukaan, joihin ne hyökkäävät. Ne ovat: ihmisen granulosyyttinen erlichioosi ja ihmisen monosyyttinen erlichioosi.

Anaplasma on solunsisäinen patogeeninen mikro-organismi, joka hyökkää valkosoluja, pääasiassa polynukleaarisia granulosyyttejä (neutrofiilejä, neutrofiilejä) vastaan.

Ehrlichia ja Anaplasma luokiteltiin Lymen taudin rinnakkaisinfektioiksi.

Ehrlichia-infektion yleisimpiä oireita ovat pseudoflunssaoireet eli yli 38°C kuume, päänsärky, lihas- ja nivelkipu, ylähengitysteiden tulehdus, yskä, mutta myös lihas- ja nivelkipu, huonovointisuus, trombosytopenia, leukopenia, hyponatremia - natriumin puute, pahoinvointi ja oksentelu, systoliset sivuäänet, maksan ja/tai pernan suureneminen, suurentuneet imusolmukkeet sekä lievät ihomuutokset - makulopapulaariset ihottumat.

Anaplasma aiheuttaa samanlaisia oireita kuin Ehrlichia. Lisäksi se voi aiheuttaa myös maha-suolikanavan oireita, kuten ripulia.

Morfologiassa on tyypillisiä muutoksia sekä Ehrlichia- että Anaplasma-infektioiden aikana. Sairauden edetessä valkosolujen määrä (leukopenia) laskee, trombosyyttien määrä (trombosytopenia) laskee ja maksan toiminnan indikaattorit, kuten ASAT ja ALAT, lisääntyvät.

 

Ehrlichian ja anaplasman luonnollinen hoito

 

Buhner on yksi harvoista yrttiläisistä, joka on kuvaillut näiden infektioiden mekanismia niin perusteellisesti ja kehittänyt yrttiprotokollan Ehrlichia- ja Anaplasma-hoitoa varten.

Ehrlichian ja anaplasman luonnollinen hoito on otettu Stephen Harrod Buhnerin kirjasta "Luonnolliset hoidot Lymen rinnakkaisinfektioille: Anaplasma, Babesia ja Ehrlichia".

Ehrlichian ja Anaplasman yrttihoito tehdään samalla tavalla, joten nämä molemmat infektiot sisällytettiin samaan protokollaan.

Buhner, kuten kaikissa yrttiprotokollissaan, huomauttaa, että puhtaasti antimikrobinen vaikutus ei riitä. Protokollassaan hän ottaa huomioon näiden bakteerien koko tartuntamekanismin.

Tärkeimmät antibakteeriset yrtit Ehrlichiaa ja Anaplasmaa vastaan ovat: Houttuynia cordata, Salvia miltiorrhiza, lakritsi, kudzu (Pueraria labota), kiinalainen kallohattu (latinaksi Scutellaria baicalensis).

Nämä yrtit estävät myös bakteerien aiheuttamaa sytokiinisarjaa. Sytokiinikaskadin esto häiritsee tartuntaprosessia ja bakteerien suorittamaa ravinteiden hankintaa isäntäsoluista.

Bakteerien vaikutus immuunijärjestelmään on erittäin merkittävä. Ehrlichia hyökkää monitumaisiin veren leukosyytteihin, joten sen pääasiallinen esiintymispaikka tartunnan saaneessa organismissa on neutrofiilit (kutsutaan myös neutrofiileiksi tai neutrosyyteiksi). Neutrofiilit ovat lukuisin leukosyyttiryhmä. Leukosyytit puolestaan ovat immuunijärjestelmän soluja. Bakteerit heikentävät neutrofiilien normaalia toimintaa. Joten se käyttää omaa immuunijärjestelmäämme löytääkseen turvapaikan immuunijärjestelmän hyökkäykseltä, ei vain piiloutumalla immuunisoluihin, vaan myös heikentämällä niiden toimintaa. Lisäksi Ehrlichia estää interleukiini-2:n tuotantoa pernassa, edistää interleukiini 4:n tuotannon lisääntymistä ja gamma-interferonin tuotannon vähenemistä.

Immuunijärjestelmän säätelyyn Buhner suosittelee yrttien käyttöä: Angelica sinensis, Astragalus membranceus, lakritsi, ashwagandha (intialainen ginseng, latinalainen Withania somnifera), korealainen ginseng (Panax ginseng), kiinalainen Cordyceps, Houttuginseng, Panax miltiorhi pääkallohattu (latinaksi Scutellaria baicalensis).

Ehrlichialla on kielteinen vaikutus elinten, kuten pernan, maksan, luuytimen ja imunestejärjestelmän toimintaan.

Maitoohdake suojaa maksaa.

Salvia miltiorrhiza suojaa pernaa.

Luuydintä suojaavia yrttejä ovat: Angelica sinensis, Astragalus, lakritsi, Cordyceps, Korean ginseng (Panax ginseng), Salvia miltiorrhiza.

Jopa 11 erilaista yrttiä sisältyy Ehrlichian ja Anaplasman luonnolliseen hoitoon. Se on erittäin monimutkainen protokolla. Pöytäkirjassaan Buhner ryhmittelee osan näistä yrteistä seoksiksi, mikä helpottaa huomattavasti pöytäkirjan täytäntöönpanoa.

Samanlainen luettelo Buhnerin ehdottamista yrteistä valmistetuista yrttiseoksista löytyy seuraavista valmiista tinktuureista:

HS Herbal Mix sisältää Houttuynia cordata -yrtistä ja Salvia miltiorrhiza -juuresta (punasalvia) valmistettua maseraattia.

CKC Herbal Mix sisältää maseraattia, joka on valmistettu kiinalaisesta pääkallojuuresta (latinaksi Scutellaria baicalensis), Kudzu-juuresta (Pueraria Lobata) ja Cordycepsistä (Cordyceps sinensis).

ALA Herbal Mix sisältää maseraattia, joka on valmistettu Angelica sinesis -juuresta, lakritsista (Glycyrrhizae glabra) ja Astragalus-juuresta (Astragalus membranceus).

 

Luonnollinen hoito Ehrlichia- ja Anaplasma-yrteillä vaikuttaa kattavasti moniin infektiomekanismeihin. Jos haluat käyttää yrttejä Ehlichian ja Anaplasman hoitoon, muista lukea Buhnerin ehdottama koko protokolla sekä sen vasta-aiheet.

  Tuotesuodatin
Luokat
Tuotetyyppi
Product added to wishlist
Product added to compare.