C-vitamiini 1000 mg (90 annosta)

C-vitamiini 1000 mg (90 annosta)

FM01
5,58 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä F-VIT C 1000 sisältää kääntyvää C-vitamiinia jauheena, jolle on ominaista erittäin korkea imukyky.

 

C-vitamiini 1000 mg (90 annosta)

 

Ravintolisä F-VIT C 1000 sisältää C-vitamiinia jauheena, jolle on ominaista erittäin korkea imukyky. C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä.

C-vitamiini tuotetaan muuntogeenisestä raaka-aineesta (muuntogeenisestä). Ravintolisä F-VIT C 1000 ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

Ainekset: C-vitamiini (L-askorbiinihappo)  

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 g) (päivittäinen saannin viitearvo)   C-vitamiini (L-askorbiinihappo) - 1000 mg (1250%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   Lisää 1 annos (1 kauha) kuppiin, jossa on 200 ml vettä tai muuta juomaa, ja sekoita. Käytä yksi kerta päivässä aterian aikana.

 

Nettopaino: 90 g. Annoksia per pakkaus: 90

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei tule käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.