EGCG vihreän teen uute 400 mg, 90 kapselia

EGCG vihreän teen uute 400 mg, 90 kapselia

Now Foods
NOW01
13,01 €
rating Lue 2 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 2

EGCG Green Tea Extract on vihreän teen uute, joka sisältää 200 mg EGCG: tä (polyfenoliepigallokatekiinigallaatti). EGCG-yhdisteellä on vahvat antioksidanttiset ominaisuudet, vahvemmat kuin C- ja E-vitamiinit, ja se tunnetaan syöpälääkkeistä.

 

EGCG

EGCG Green Tea Extract on vihreän teen uute, joka sisältää 200 mg EGCG: tä (polyfenoliepigallokatekiinigallaatti). EGCG-yhdisteellä on vahvat antioksidanttiset ominaisuudet, vahvemmat kuin C- ja E-vitamiinit, ja se tunnetaan syöpälääkkeistä. EGCG-vihreän teen uutteella on positiivinen vaikutus solujen toimintaan ja solusyklin säätelyyn. Tutkimukset ovat osoittaneet, että EGCG lisää merkittävästi T-lymfosyyttien - immuunijärjestelmän solujen määrää, jotka ovat ensisijaisesti vastuussa autoimmuunireaktion estämisestä.

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Yhtiö toimii vuodesta 1948 ja on yksi markkinoiden johtavista yrityksistä. Now Foods ® -tuotteet on valmistettu hyvän tuotantotavan (GMP) korkeimpien standardien mukaisesti.

Ravintolisä

Ainesosat: Uute vihreästä teestä (Camellia sinensis) (lehti) (standardoitu uute) (vähintään 80% ja 50% katekiinit, EGCG (epigallokatekiinigallaatti) -200 mg) - 400 mg (4 mg luonnossa esiintyvää kofeiinia); Kofeiiniton vihreä tee (Camellia sinensis) (lehti) 50 mg.

Nettopaino: 90 kapselia

Suositeltu päivittäinen saanti (aikuiset): 1 kapseli päivässä, mieluiten ruoan kanssa.

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Valmistettu Yhdysvalloissa GMP-standardien mukaisesti.

Uusi
Excellent
rating 10
2023-04-10
Dorothea
Excellent quality
Bartonella Buhner-Protocol
rating 10
2022-09-07
Heidi
very good product

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.