Choose a searcher

Klamydia

Klamydian luonnollinen hoito – Klamydian yrtit

Yrtit klamydiaan

 

Chlamydia pneumoniae on gramnegatiivinen bakteeri, mutta sen soluseinä on paljon jäykempi kuin tavallisesti gramnegatiivisissa bakteereissa.

Klamydia on yksi punkkien välittämistä rinnakkaisinfektioista.

Chlamydia pneumoniae vaikuttaa usein hengityselimiin aiheuttaen keuhkokuumetta (kutsutaan usein epätyypilliseksi keuhkokuumeeksi), keuhkoputkentulehdusta, kurkunpäätulehdusta, nielutulehdusta, nuhaa, sinuiittia ja aiheuttaa astmaoireita.

Chlamydia pneumoniae on erittäin tärkeä Lymen taudin erotusdiagnoosissa, koska se voi aiheuttaa hermoston häiriöitä, sydänlihastulehdusta ja reaktiivista niveltulehdusta. Chlamydia pneumoniae -infektion keuhkojen ulkopuoliset oireet erittäin pitkän ajan kuluessa voivat olla piileviä ja usein vaikeasti tunnistettavia.

Chlamydia pneumoniaen aiheuttamaa reaktiivista niveltulehdusta on usein vaikea erottaa Lymen niveltulehduksesta. Chlamydia pneumoniae -infektion aikana tulee kiinnittää huomiota myös Guillain-Baren oireyhtymään. Guillain-Barrén oireyhtymä on autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa akuutin monijuurisen demyelinisoivan tulehduksen, jossa immuunijärjestelmä hyökkää ääreishermoston osiin aiheuttaen lihasheikkoutta ja pistelyä kehon eri osissa.

Lisäksi Chlamydia pneumoniae voi aiheuttaa muita oireita, kuten: krooninen väsymys, polttava tunne eri kehon osissa, halvaus, aivohalvaukset, verenpaineongelmia, päänsärkyä, dementiaa, henkistä sumua, mielenterveyshäiriöitä, kipua kiveksissä.

 

Klamydian luonnollinen hoito

 

Monet yrtit ovat erittäin tehokkaita taistelemaan klamydiaa vastaan. Yksi tehokkaimmista luonnollisista menetelmistä hoitaa klamydiaa yrteillä on Buhner-protokolla klamydialle Stephen Harrod Buhnerin kirjasta "Lymen borrelioosin luonnollinen paraneminen ja rinnakkaisinfektiot Chlamydia and Spotted Fever Rickettsiosis".

Chlamydia pneumoniaen tärkeimmät antibakteeriset yrtit ovat berberiiniä sisältävät kasvit. Tällaisia kasveja ovat muun muassa barberry tai kanadalainen kultahylke (Goldenseal, latinaksi Hydrastis canadensis). Kiinalaisella pääkallokapselilla (latinaksi Scutellaria baicalensis) on antibakteerisia ominaisuuksia klamydiaa vastaan. Buhner suosittelee myös A-vitamiinin käyttöä. Retinoli (A-vitamiinin metaboliitti) estää klamydian kykyä infektoida endoteelia ja epiteelisoluja.

Klamydia, kuten muutkin solunsisäiset patogeenit punkkien välittämien infektioiden ryhmästä, indusoi sytokiinisarjan. Sytokiinit ovat informaatiomolekyylejä, jotka helpottavat bakteerien tartuntaprosessia ja ravinteiden uuttamista isäntäsoluista. Siksi sytokiinikaskadi on estettävä klamydian tarttuvan prosessin häiritsemiseksi.

Salvia miltiorrhiza ja kiinalainen kallohattu (latinaksi Scutellaria baicalensis) ovat tärkeimmät yrtit, jotka estävät Buhnerin luonnollisessa klamydioosin hoitosuunnitelmassaan suosittelemaa sytokiinisarjaa.

Klamydia sieppaa myös isännän immuunijärjestelmän vasteita ja toimintoja. Klamydia voi siis radikaalisti rakentaa uudelleen ihmisen immuunijärjestelmän siten, että se mukauttaa sen edukseen. Viallinen immuunijärjestelmä ei huomaa bakteerien aiheuttamaa uhkaa eikä taistele infektioita vastaan. Immuunijärjestelmän toiminnan poikkeavuudet johtavat usein autoimmuunisairauksiin. Vapautunut immuunijärjestelmä ei ole ongelma vain infektion aikana, vaan myös hoidon päättymisen jälkeen, millä on muita seurauksia. Yrtit moduloivat erittäin tehokkaasti immuunitoimintoja ja palauttavat immuunijärjestelmän oikean toiminnan.

Buhnerin ehdotus tässä tapauksessa on kolme yrttiä: Ashwagandha (intialainen ginseng, latinalainen Withania somnifera), lakritsi ja Cordyceps sinensis. Buhnerin suositusten mukaan näitä kolmea yrttiä suositellaan yrttiseoksen muodossa. ACL Herbal Mix -tuote sisältää valmiita ashwagandhan (intialainen ginseng, latinalainen Withania somnifera), Cordyceps- ja lakritsimaseraatti.

Bakteerin hyökkäämien solujen ja elinten suojaaminen on toinen olennainen osa hoitoa Buhnerin protokollissa. Bakteereilla on valtava, tuhoisa vaikutus elimiin. Elinten ja solujen suojelun tulee aina olla olennainen osa kaikkea hoitoa. Salvia miltiorrhiza, Cordyceps sinensis ja Bidens pilosa ovat tässä avainroolissa olennainen osa klamydian luonnollista hoitoa yrteillä.

Klamydian luonnollinen hoito vaikuttaa kattavasti moniin infektiomekanismeihin. Jos haluat käyttää yrttejä klamydiaan, muista lukea Buhnerin ehdottama koko protokolla sekä sen vasta-aiheet.

  Tuotesuodatin
Luokat
Tuotetyyppi
Product added to wishlist
Product added to compare.