Magnesium Malate Nutramedix 120 kapselia

Magnesium Malate Nutramedix 120 kapselia

CWD52-C
18,37 €
rating Lue 4 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 4

Magnesiummalataatti imeytyy erittäin hyvin magnesiumin kehon muotoon. Magnesium on välttämätön mineraali organismille, ja useimmilla kroonisesti sairailla ihmisillä on magnesiumvaje.

 

MagnesiummalaattiMagnesiummalataatti imeytyy erittäin hyvin magnesiumin kehon muotoon. Magnesium on välttämätön mineraali organismille, ja useimmilla kroonisesti sairailla ihmisillä on magnesiumvaje. Noin viisikymmentä prosenttia metabolisista entsyymeistä, jotka ovat viime kädessä vastuussa ATP-energian tuotannosta solujen asianmukaista toimintaa varten, tarvitaan magnesiumia kofaktorina. Magnesium on välttämätöntä normaalin sydämen rytmin, verenpaineen, hermo- ja aivotoiminnan ylläpitämiseksi, luurankolihasten, suoliston sileän lihaksen, sappirakon, haiman kanavan jne. Oikean supistumisen ja laajentumisen kannalta.

RavintolisäNutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.

Ainekset:   Magnesium (patentoitu kaava Albion® d-magnesiummalataatti) 200 mg, kasvissyöjäkapseli (hypromelloosi ja vesi), kasviperäinen magnesiumstearaatti

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (4 kapselia):   Magnesium (patentoitu kaava Albion® d-magnesiummalataatti) - 800 mg

Käyttö:   2 kapselia, 2 kertaa päivässä (ennen ateriaa).

Nettopaino:   120 kapselia

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi
Suodata arvostelut
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Brill
rating 10
2022-05-18
Eg
Magic
Very good form
rating 10
2021-12-14
Bart
Good absorbable form
rating 10
2021-04-14
Jake
rating 10
2020-09-08
Apostolos

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.