B-vitamiinikompleksi, 120 korkkia Näytä suurempana

B-vitamiinikompleksi, 120 korkkia

FM22

Uusi tuote

BICAPS® B COMPLEX ravintolisä sisältää monimutkaisen koostumuksen B-vitamiineista ja inuliinista ilman lisäaineita.

Tiedot

19,63€

Tiedot

BICAPS® B -kompleksi

BICAPS® B COMPLEX ravintolisä sisältää monimutkaisen koostumuksen B-vitamiineista ja inuliinista ilman lisäaineita. Ravintolisä sisältää muun muassa B6-vitamiinia (P-5-P), B12-vitamiinia (metyylikobalamiini) ja folaattia (L-metyylifolaatti). Yleensä B-vitamiinit ovat erittäin välttämättömiä hermoston moitteettomalle toiminnalle. Lisäksi ne auttavat vähentämään stressiä ja poistamaan sen vaikutukset, säätelemään solujen kasvua ja toimintaa ja ylläpitämään makroravinteiden normaalia aineenvaihduntaa. B-vitamiinit auttavat myös ylläpitämään terveellistä ihoa ja hiuksia.

BICAPS® B COMPLEX sisältää luonnollisen pullulaanikapselin. Pullulaania saadaan luonnollisessa käymisprosessissa. Tuotannon aikana ei käytetä eläinraaka-aineita, joten kapseli sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote ei sisällä keinotekoisia täyteaineita, väriaineita ja väriaineita, kuten magnesiumstearaattia, piidioksidia ja titaanidioksidia.

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

Ravintolisä

Ainekset:   inuliini, koliini (koliinivetysitraatti), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamiini (riboflaviini), niasiini (nikotiinihappoamidi, nikotiinihappo), pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti), inositoli, PABA (paraaminobentsoehappo), vitamiini B6 (P-5-P 5'-pyridoksaalifosfaatti), pullulaani (kapselikuori), biotiini (D-biotiini), folaatti (kalsium-L-metyylifolaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia) (päivittäinen saannin viitearvo)

• B2-vitamiini - 50 mg (3571%),

• Niasiini (mg NE) (B3) - 50 mg (312%),

• koliini (B4) - 50 mg,

• pantoteenihappo (B5) - 50 mg (833%),

• B6-vitamiini 25-25 mg (1785%),

• Biotiini (B7) - 500 μg (1000%),

• inositoli - 50 mg,

• Folaatti (B9) - 500 μ g (250%),

• PABA (B10) - 50 mg,

• B12-vitamiini - 500 μg (20000%),

• Inuliini - 120 mg.

Suositeltu päivittäinen saanti:   Ota 2 kapselia kerran päivässä aterian aikana.

Nettopaino:   35,15 g - 120 kapselia

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut