B-vitamiini - kompleksi, 100 kapselia

B-vitamiini - kompleksi, 100 kapselia

PRT09
14,88 €
rating Lue 2 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 2

B-ryhmän vitamiineja on useita, joille on ominaista hyvin erilainen aktiivisuus. Yleensä B-vitamiinit ovat erittäin välttämättömiä hermoston moitteettomalle toiminnalle.

 

B-vitamiini - monimutkainen

 

 

B-ryhmän vitamiineja on useita, joille on ominaista hyvin erilainen aktiivisuus. Yleensä B-vitamiinit ovat erittäin välttämättömiä hermoston moitteettomalle toiminnalle. Lisäksi ne auttavat vähentämään stressiä ja poistamaan sen vaikutukset, säätelemään solujen kasvua ja toimintaa ja ylläpitämään makroravintoaineiden normaalia aineenvaihduntaa. B-vitamiinit auttavat myös ylläpitämään terveellistä ihoa ja hiuksia.

 

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® on amerikkalainen ravintolisien tuottaja ja jakelija. Puritanin Pride®-tuotemerkkilisäaineiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat korkealaatuisia. Puritan's Pride® -tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

 

Ravintolisä

Ainekset:   B-1-vitamiini (tiamiini) - 50 mg B-2 (riboflaviini) - 50 mg B-3 (niasiini) - 50 mg B-5 (pantoteenihappo) - 50 mg B-6 (pyridoksiini) - 50 mg B- 7 (biotiini) - 50 mikrogrammaa, B-9 (foolihappo), B-12 (kobalamiini) - 50 mg bentsoehappoa (PABA) - 50 mg koliinia - 50 mg, inositolia - 50 mg patentoitu sekoitus: persilja, vesikrassi , sinimailasen,   soijalesitiini ja riisileseet - 5 mg.

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli päivässä aterian aikana.

Nettopaino: 70 g - 100 kapselia

 

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
Bon produit
rating 10
2024-01-08
Laure
Je recommande
rating 10
2021-11-17
Iza Gronowska

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.