Seleeni 200 mg, 100 kapselia Puritan's Pride - 1 Näytä suurempana

Seleeni 200 mg, 100 kapselia

PRT06

Uusi tuote

Seleeni vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Seleenin lisääminen sopivalle tasolle lisää vasta-aineiden, makrofagien ja lymfosyyttien tuotantoa, jotka suojaavat kehoa patogeeneiltä.

Tiedot

4,88€

Tiedot

Seleeni

 

Seleeni vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Seleenin lisääminen sopivalle tasolle lisää vasta-aineiden, makrofagien ja lymfosyyttien tuotantoa, jotka suojaavat kehoa patogeeneiltä. Seleeni suojaa myös organismia vapailta radikaaleilta ja sillä on tulehdusta estäviä ominaisuuksia. Se auttaa poistamaan haitallisia raskasmetalleja kehosta ja osallistuu prostaglandiinien tuotantoon, mikä estää tulehduksen, erityisesti nivelreuman autoimmuniteetin. Lisäksi seleeni tukee verenkiertoelimistöä.

 

Puritan's Pride®

Puritan's Pride® on amerikkalainen ravintolisien tuottaja ja jakelija. Puritanin Pride®-tuotemerkkilisäaineiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat korkealaatuisia. Puritan's Pride® -tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Ravintolisä

Ainekset:   Seleeni, panimohiiva, kasviklelluloosa, kasvisteariinihappo, piidioksidi, kasvimagnesiumstearaatti. Sisältää vehnän ainesosia.  

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):   Seleeni - 200 mcg

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli päivässä.

Nettopaino: 33 g - 100 kapselia

 

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

Arvostelut

Suodata arvostelut
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
Good
Good