Luonnollinen E-vitamiini 400 IU, 100 kapselia

Luonnollinen E-vitamiini 400 IU, 100 kapselia

SWA10
10,23 €

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen hapen kuljettamiseen kehon kaikkiin soluihin.

 

Luonnollinen E-vitamiini

 

 

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen hapen kuljettamiseen kehon kaikkiin soluihin. E-vitamiinilla on suora vaikutus lihasten suorituskykyyn. Se tukee myös immuunijärjestelmää, lisää soluvastetta ja parantaa T-lymfosyyttien toimintaa.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on suurin yksityinen vitamiiniluettelojen vähittäiskauppias Yhdysvalloissa. Sen tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

 

Ravintolisä


Ainekset: E-vitamiini, gelatiini (kapseli), glyseriini (kostuttava aine), soijaöljy , puhdistettu vesi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): E-vitamiini (D-alfa-tokoferoliasetaatti) - 267 mg ekvivalenttia alfa-tokoferolia (2216% päivittäisestä saantiarvosta).

 

Käyttö: Yksi kapseli päivässä aterian aikana

Nettopaino: 56 g - 100 kapselia

Varastointi: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.