Choose a searcher

Cowdenin tukiohjelma

Cowdenin tukiohjelma

Cowdenin pöytäkirja

 

Yrttikauppa Lymeherbs tarjoaa täyden valikoiman Cowden-protokollan tuotteita. Cowden-protokolla on tohtori W. Lee Cowdenin kehittämä protokolla, joka on tarkoitettu Lymen tautia sairastaville henkilöille ja Lymen tautiin liittyvien oireiden minimoimiseen. Cowden-protokollaa käytetään myös muihin punkkien välittämiin rinnakkaisinfektioihin.

Cowden-protokolla sisältää 14 erilaista Nutramedix-tuotetta, mukaan lukien 7 kasviperäistä valmistetta, jotka tunnetaan nimellä Microbial Defense ja joilla on antibakteerista vaikutusta. Cowden-protokolla sisältää: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnesiummalaatti, Mora, Persilja, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Kuvaus kaikkien Cowden-protokollaan kuuluvien tuotteiden yleisistä ominaisuuksista:

Banderol Microbial Defense : osoittaa tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, sillä on laaja kirjo antibakteerisia, viruksia ja loisia torjuvia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta Banderol on tehokas Borrelia-bakteereihin ja punkkien levittämiin rinnakkaisinfektioihin, kuten Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia ja Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : tukee aivojen ja keskushermoston vieroitusta sekä puhdistaa kehon myrkkyistä ja biotoksiineista. Poistaa myrkkyjä aivoista, ääreishermostosta ja selkärangasta. Baurbur-pinella puhdistaa verta ja solujen välisiä tiloja, puhdistaa maksan, munuaiset ja imunestejärjestelmän. Vähentää tehokkaasti Herx-reaktioon liittyvää epämukavuutta.

 

Cumanda Microbial Defense : sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, sillä on laaja kirjo antibakteerisia, antiviraalisia ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta Cumanda on tehokas Borrelia-bakteereja ja punkkien välittämiä rinnakkaisinfektioita vastaan. Sen sisältämillä aineilla on myös voimakas antifungaalinen vaikutus Candida-, Aspergillus- ja Mucor-sieniä vastaan. Vaikuttavat aineet ylittävät veri-aivoesteen.

 

Enula Microbial Defense : sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, sillä on laaja kirjo antibakteerisia, antifungaalisia, antiviraalisia ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Enula on tehokas sekä Borrelia- että eräitä Babesia-lajeja vastaan.

 

Houttuynia Microbial Defense : sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, sillä on laaja kirjo antibakteerisia ja antifungaalisia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta Houttuynia on tehokas Borelia Borreliaa ja punkkien välittämiä rinnakkaisinfektioita vastaan. Se on erityisen tehokas Bartoneliaa vastaan.

 

Magnesiummalaatti : magnesiumin muoto, joka imeytyy elimistössä erittäin hyvin. Magnesium on välttämätön kivennäisaine, jota tarvitaan kehon asianmukaiselle toiminnalle. Magnesium on välttämätön hermojen ja aivojen normaalin toiminnan, sydämen rytmin ja verenpaineen ylläpitämiselle. Magnesiumia tarvitaan myös luurankolihasten, mutta myös suoliston, haimatiehyen, sappitiehyiden jne. sileiden lihasten supistumiseen ja rentoutumiseen.

 

Mora Microbial Defense : sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja laaja kirjo antibakteerisia, antiviraalisia, antifungaalisia ja antiparasiittisia ominaisuuksia.

 

Persilja Detox : näyttää ominaisuuksia, jotka puhdistavat kehon myrkkyistä ja biotoksiineista. Valmisteen sisältämät vaikuttavat aineet puhdistavat maksan, munuaiset, imunestejärjestelmän ja solujen väliset tilat sekä puhdistavat verta. Persley Detox vähentää tehokkaasti Herx-reaktioon liittyviä oireita. Lisäksi täydentää raudan, kalsiumin, riboflaviinin, tiamiinin, C-vitamiinin, karoteenien ja A-vitamiinin puutetta.

 

Samento Microbial Defense : Samentojin sisältämät aktiiviset aineet ovat tehokkaita immuunijärjestelmän modulaattoreita, ja niillä on laaja kirjo antibakteerista, antiviraalista, sieniä ja loisia vastaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta Samento on tehokas Borrelia burgdorferii -bakteeria ja muita Borrelia-bakteereja vastaan sekä punkkien välittämiä rinnakkaisinfektioita vastaan.

 

Sealantro Metal Detox : tukee kehon myrkkyjen poistamista raskasmetalleista sekä biotoksiineista ja monista muista myrkyllisistä aineista.

 

Serrapeptaasi : on proteolyyttinen (proteiinia hajottava) entsyymi, joka saadaan silkkiäistoukkien ruoansulatusjärjestelmästä. Tämän entsyymin tehtävänä on pilkkoa Borrelia-bakteereja suojaavaa fibriiniä. Serrapeptaasi auttaa hajottamaan mikrobien biofilmiä. Bakteereja suojaavan fibriinin hajoaminen tekee immuunijärjestelmän soluista tehokkaita hyökkäämään patogeenisiä mikro-organismeja vastaan ja torjumaan niitä. Serapeptaasi parantaa hapen kulkeutumista kudoksiin hajottamalla hiussuonien seinämiin kiinnittyneen fibriinin. Seurauksena on, että kudoksissa, joissa vallitsi anaerobiset olosuhteet eli bakteerien kasvulle suotuisat olosuhteet, ympäristö muuttuu aerobisiin olosuhteisiin, jotka ovat epäedullisia bakteerien selviytymiselle.

 

Sparga Sulphur Detox : tukee sulfoantibioottien ja muiden sulfonamidipohjaisten lääkkeiden poistamista kehosta, jotka estävät kehon sulfaattireittejä ja toksiinien konjugaatiota glutationin kautta.

 

Stevia : sillä on antibakteerinen vaikutus kaikkia Borrelia-bakteerien kehitysmuotoja vastaan. Se vaikuttaa bakteerien luomaan biofilmiin. Stevialla on myös laaja kirjo antifungaalista ja antioksidanttista aktiivisuutta.

 

Takuna Microbial Defense : sillä on erittäin vahvat antibakteeriset, antiviraaliset ja antifungaaliset ominaisuudet. Takuna vähentää tulehdukseen liittyviä oireita.

 

Jos päätät soveltaa Cowden-protokollaa, noudata huolellisesti tuotteiden mukana toimitettuja ohjeita. Ohjeet ovat erittäin yksityiskohtaiset ja sisältävät taulukoita tuotteen päivittäisestä käytöstä. Tuotteet koottuna valmiisiin pakkauksiin ja jaettuna sarjoihin Kuukausi 1 - Kuukausi 9.

 

  Tuotesuodatin
Luokat
Tuotetyyppi
Product added to wishlist
Product added to compare.