Säännöt ja käyttöehdot


Yrityksen tiedot


Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

ALV-numero: PL6342828337, Yrityksen rekisteröintinumero: 243565136.

Osoite: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Puola

Yleiset ehdot


Voit tehdä tilauksia suojatun ostosivustomme www.lymeherbs.fi kautta. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksia sähköpostiosoitteeseemme: contact@lymeherbs.fi.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
Kaikista lyhyen toimituksen tai rikkoutumisen vaatimuksista on ilmoitettava 3 päivän kuluessa toimituksesta.
Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla tarjottavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston terveystiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan keskusteluja lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoajan kanssa.
Hyväksyt, että Puolan tasavallan lait säätelevät tämän verkkosivuston käyttöä, ottamatta huomioon lainvalintasääntöjä, jotka soveltavat toisen lainkäyttöalueen aineellisia lakeja, mukaan lukien kaikki tämän sivuston tai verkkosivustosi käytöstä johtuvat riidat. materiaalia tältä verkkosivustolta.
Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästä tilauksia kanssamme. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai samalla asiakkaan tilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta.
Henkilötietojesi toimittamista kaupan kautta ohjaa tietosuojakäytäntömme.
Joskus sivustollamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, kuljetusajoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) .


Palautukset / hyvitykset / peruutukset


Voit palauttaa tavarat meille 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta.
Valituksen sattuessa lähetä vialliset tuotteet välittömästi kauppaan postitse. Yritys ei kuitenkaan hyväksy lähetettyjä paketteja. Valituksen lähettämisestä aiheutuvat kustannukset lähetetään välittömästi asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saatuaan paketin ja hyväksyessään valituksen. Palautettujen tuotteiden mukana on oltava ostotodistus ja täytetty palautuslomake (palautuslomake voidaan ladata täältä). Jos valitus on perusteltu, tuote vaihdetaan mahdollisuuksien mukaan tai sen hinta palautetaan asiakkaalle. Vialliset tavarat ovat tavaroita, joissa on teknisiä virheitä. Valituksen käsittelyaika on korkeintaan 14 työpäivää, mutta myymälä tekee kaikki toimenpiteet valituksen ratkaisemiseksi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jos valitus hylätään, tavarat lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.
Jos tavarat palautetaan avattuina, mutta niiden havaitaan olevan vaurioitumattomia / viallisia, emme voi palauttaa kauppahintaa.
Palautuskustannukset: Huomaa, että postikulut voidaan palauttaa vain palautettaessa tuote, johon; lähetimme sinulle väärän tuotteen tai tuote on vaurioitunut tai viallinen. Emme hyvitä postimaksua tuotteista, joiden todetaan olevan hyvässä kunnossa.
Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, ennen kuin se lähetetään täyden hyvityksen saamiseksi, ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa contact@lymeherbs.fi. Hyvitykset käsitellään 3 työpäivän kuluessa.
MaksuVoit maksaa Przelewy24: llä (Visa / MasterCard luotto- / maksukortit), PayPalilla tai suoralla pankkisiirrolla.Lähetys


Tavallinen lähetys: Tilaukset lähetetään yleensä 1-5 arkipäivän sisällä ostopäivästä.
Kansainvälisten tilausten osalta tarkista tuontirajoituksista ja lisensseistä paikalliselta tullitoimipaikalta. Kaikki tariffi-, vero- ja tullimaksut ovat asiakkaan vastuulla.

Erilliset toimituskulut näkyvät tilauksen yhteenvedossa.

Product added to wishlist
Product added to compare.