Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

FM06
6,05 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä F-MAG B6 sisältää magnesiumia (sitraattia) ja B6-vitamiinia jauheena. Magnesium tukee lihasjärjestelmää ja auttaa ylläpitämään oikeaa elektrolyyttitasapainoa.

 

Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

 

Ravintolisä F-MAG B6 sisältää magnesiumia (sitraattia) ja B6-vitamiinia jauheena. Magnesium tukee lihasjärjestelmää ja auttaa ylläpitämään oikeaa elektrolyyttitasapainoa. Se tukee myös hermoston asianmukaista toimintaa ja vähentää väsymystä. B6-vitamiini lisää magnesiumin imeytymistä maha-suolikanavasta ja auttaa ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä F-MAG B6 ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

 

Ainekset: magnesiumsitraatti, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)

Päivittäinen 0,6 g: n annos sisältää (päivittäinen vertailuarvo):

Magnesiumsitraatti 600 mg

mukaan lukien: Magnesium (100 mg, 27%).

B6-vitamiini - 0,7 mg (50%).

 

Nettopaino: 36,06 g. Annoksia per pakkaus: 60.

 

Käyttö: Lisää 1 annos (1 kauha) kuppiin, jossa on 200 ml vettä tai muuta juomaa, ja sekoita. Käytä yksi kerta päivässä aterian aikana.

 

Varastointi: Suojaa Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
Horčík s vitamínom B6
rating 10
2024-07-02
Branislav
Ako vyššie

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.