Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

FM06
4,88 €

Ravintolisä F-MAG B6 sisältää magnesiumia (sitraattia) ja B6-vitamiinia jauheena. Magnesium tukee lihasjärjestelmää ja auttaa ylläpitämään oikeaa elektrolyyttitasapainoa.

 

Magnesium B6-vitamiinilla (60 annosta)

 

Ravintolisä F-MAG B6 sisältää magnesiumia (sitraattia) ja B6-vitamiinia jauheena. Magnesium tukee lihasjärjestelmää ja auttaa ylläpitämään oikeaa elektrolyyttitasapainoa. Se tukee myös hermoston asianmukaista toimintaa ja vähentää väsymystä. B6-vitamiini lisää magnesiumin imeytymistä maha-suolikanavasta ja auttaa ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä F-MAG B6 ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

 

Ainekset: magnesiumsitraatti, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)

Päivittäinen 0,6 g: n annos sisältää (päivittäinen vertailuarvo):

Magnesiumsitraatti 600 mg

mukaan lukien: Magnesium (100 mg, 27%).

B6-vitamiini - 0,7 mg (50%).

 

Nettopaino: 36,06 g. Annoksia per pakkaus: 60.

 

Käyttö: Lisää 1 annos (1 kauha) kuppiin, jossa on 200 ml vettä tai muuta juomaa, ja sekoita. Käytä yksi kerta päivässä aterian aikana.

 

Varastointi: Suojaa Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.