C-vitamiini MAX (60 annosta)

C-vitamiini MAX (60 annosta)

FM18
6,74 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä F-VIT C MAX sisältää C-vitamiinia, D3-vitamiinia ja sinkkiä (sitraatti) jauheena. Kääntyvälle C-vitamiinille jauhemuodossa on ominaista erittäin korkea imukyky.

 

C-vitamiini MAX

 

 

Ravintolisä F-VIT C MAX sisältää C-vitamiinia, D3-vitamiinia ja sinkkiä (sitraatti) jauheena. Kääntyvälle C-vitamiinille jauhemuodossa on ominaista erittäin korkea imukyky. C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä. D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita. Se osallistuu kalsiumin asianmukaiseen imeytymiseen ja käyttöön ja sen asianmukaisen tason ylläpitämiseen veressä. Lisäksi D-vitamiini tukee lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa. Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista, joita tarvitaan kehon moitteettomaan toimintaan. Se tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa osallistumalla T-solujen kehittämiseen.

F-VIT C MAX on valmistettu muuntogeenisistä (muuntogeenisistä) raaka-aineista. Ravintolisä F-VIT C MAX ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

Ainekset:   C-vitamiini (L-askorbiinihappo) sinkki (sinkkisitraatti), D-vitamiini (kolekalsiferoli).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 g) (päivittäinen vertailuannos%)

C-vitamiini - 1000 mg (1250%)

D-vitamiini - 1000 IU / 25 μg (500%)

sinkkisitraatti - 32 mg, mukaan lukien 10 mg sinkkiä (100%).

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   Lisää 1 annos (1 kauha) kuppiin, jossa on 200 ml vettä tai muuta juomaa, ja sekoita. Käytä yksi kerta päivässä aterian aikana.

Nettopaino:   61,92 g. Annoksia per pakkaus: 60

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei tule käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille.

Uusi
rating 10
2021-10-01
Merlinchanteur
Pas encore débuter la cure, à suivre

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.