Happomarjapensas

Happomarjapensas

- Luokat: Artikkelit

Berberiini on kemiallinen yhdiste, joka on peräisin Happomarjakasvista. Tämä aine on saamassa yhä enemmän suosiota Euroopassa ja ympäri maailmaa, myös ihmisten keskuudessa, jotka kärsivät borrelioosi ja co-infektio. Tämä johtuu siitä, että happomarjalla on laaja kirjo toimintaa. Sitä käytetään tyypin 2 diabeteksen ja insuliiniresistenssin hoidossa. Sillä voi olla myönteinen vaikutus hyvinvointiin, se alentaa kolesterolia ja vähentää borrelioosin maha - suolikanavan oireita.

Ominaisuudet happomarjapensas:

Happomarjapensasta arvostetaan sen anti-inflammatoristen, antioksidanttisten, hypoglykeemisten, antibakteeristen ja antifungaalisten ominaisuuksien vuoksi. On kuitenkin myös tarpeen erottaa useita Happomarjan erityispiirteitä:

- lisää SCFA: n tuotantoa suolistossa. Tämä suojaa limakalvoa Borrelia-bakteerin aiheuttamilta vaurioilta ja lievittää tulehdusta

- vähentää insuliiniresistenssiä vuorovaikutuksessa suoliston mikrobiston kanssa

- lisää hyödyllisten mikro-organismien määrää

- on vahva antifungaalinen vaikutus Candida-suvun sieniä vastaan

- on suotuisa vaikutus suoliston esteeseen ja johtaa kroonisen tulehduksen vähenemiseen

- on antibakteerisia ominaisuuksia, mukaan lukien bakteeri Chlamydia pneumoniae. Happomarjapensas kuuluu buhnerin klamydia-protokollan tärkeimpiin yrtteihin.

Se toimii synergistisesti eli lisää tiettyjen fungisidien, esim. kapryylihapon, tehoa

- edistää loisten poistamista kehosta, jota käytetään pääasiassa Giardia lamblian tapauksessa

Käyttötapa:

Voit löytää happomarjapensas useissa muodoissa:

1. Alkoholista tinktuura

Alkoholipohjainen kasviperäinen tinktuura valmistetaan makeroimalla tuore kasvi täyslujitettuun alkoholiin tai kuivattu kasvi alkoholin ja veden seokseen. Alkoholi on erinomainen väline yrttien uuttamiseen, ja alkoholipohjaiset tinktuurat ovat ammattimaisten herbalistien suosituin yrttien käyttömuoto. Yrttien maserointi alkoholilla tekee verenkiertoon toimitetun yrtin aktiiviset ainesosat nopeammin, mikä tekee tinktuurasta nopeavaikutteisen yrttien saannin muodon.

Saantisuositus: 1 ml x 3-6 päivässä, pitoisuus 1: 2

2. Alkoholiton uute

Alkoholiton uute valmistetaan pääasiassa glyseriinin pohjalta. Glyseriinistä on tullut suosittu vaihtoehto alkoholin tinktuureille ja se on ihanteellinen lapsille ja ihmisille, jotka eivät pidä tai eivät voi käyttää alkoholia. Glyseriini ei kuitenkaan erotu yhtä tehokkaasti kuin vesi tai alkoholi. Glyseriiniä on vain noin 60% alkoholin kaivannaisarvosta. Näin Berberis-glyseraatti on 40% heikompi kuin alkoholin tinktuura.

Saantisuositus: 1 ml x 3-6 päivässä, pitoisuus 1: 1

3. Kapseloitu yrtti

Kapseleista on tullut erittäin suosittu tapa ottaa yrttejä, koska ne ovat helppo ja kätevä annostusmuoto. Yksi kapseleiden tärkeimmistä eduista on, että emme tunne yrttien makua. Lisäksi, kun yrtti muodossa maahan yrttejä suljettu kapseli, otat kaikki kasvimateriaalin yhdessä kasvikuidut. Muista kuitenkin, että yhdessä maahan happomarjapensas suljettu kapseli, voit myös niellä kapselin kuori. Kapselin kuori ei vaikuta mitenkään hoitoon, ja kehon on pilkottava se.

Saantisuositus: ota 1 kapseli 2-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

4. Jauhettu yrtti

Jauhettu happomarja voidaan kapseloida tai valmistaa siitä tinktuurat.

Tinktuurien tekeminen kotona: tehokkain pitoisuus on 1: 5 70% alkoholista. Eli 1 osa kasveja 5 osaa alkoholia. 100 g berberiiniä kaada 500 ml alkoholia 70 % (sen valmistamiseksi sinun on laimennettava 365 ml alkoholia 135 ml: lla vettä). Jätä 2 viikkoa pimeässä astiassa ilman pääsyä valoon, voit myös jättää tavallisessa purkissa, pullossa tai astiassa, mutta pidä suljetussa kaapissa niin, että valoa ei ole. Ravista joka päivä sekoittaaksesi. 2 viikon kuluttua suodata erottamaan kasvit saadusta alkoholiuutteesta-voit suppilon tai sideharson kautta. Säilytä tummassa pullossa tai tavallisessa pullossa, joka on kääritty alumiinifolioon, ja säilytä kaapissa.

Saantisuositus: ½ tl tinktuuraa 3-6 kertaa päivässä

5. Leikkaa yrtti

Leikattu yrtti on kuivattu muoto berbereistä, jotka leikataan pienempiin paloihin. Leikatusta yrtistä voit valmistaa liemiä tai tinktuureja.

Keittäminen: keitetään 2/3 kupin vettä ja lisää 1 tai 2 teelusikallista Happomarjakuorta. Keitä noin 15 minuuttia., kanta. On suositeltavaa juoda 2-3 kuppia päivässä.

Vasta-aiheet:

Naiset eivät voi käyttää happomarjaa raskauden ja imetyksen aikana.

Haittavaikutus:

Happomarjapensaan sisältämä berberiini voi nostaa veren bilirubiinipitoisuutta, laskea veren natriumpitoisuutta tai aiheuttaa lievää valonarkuutta.

Product added to wishlist
Product added to compare.