Choose a searcher

Mykoplasma

Mykoplasman luonnollinen hoito – Mykoplasman yrtit

Yrtit mykoplasmaan

 

Mycoplasma pneumoniae on toinen bakteeri, joka kuuluu Lymen rinnakkaisinfektioiden ryhmään. Mykoplasma on bakteeri, josta puuttuu soluseinä. Sen uloin osa on sytoplasminen kalvo. Mykoplasmalla on soluseinän puuttumisen vuoksi paljon suurempi joustavuus ja siksi se pystyy ottamaan erilaisia ​​muotoja. Soluseinän puute on myös ominaisuus, joka erottaa sen muista punkkien välittämistä rinnakkaisinfektioista.

Mykoplasma aiheuttaa pääasiassa hengitysteiden ja virtsaelinten infektioita. Kuitenkin yhä useammin uskotaan, että se voi aiheuttaa systeemisiä infektioita, jotka vaikuttavat kaikkiin elimiin ja aiheuttavat monia kroonisia sairauksia, mukaan lukien nivelreuma. Sairaus voi olla hyvin erilainen: oireettomuudesta paikallisten oireiden kautta (esim. hengitystieinfektiot) systeemisiin infektioihin. Muun infektion (esim. Borrelian spirokeetta tai klamydia) aiheuttamassa heikentyneessä eliössä mykoplasma-infektio voi aiheuttaa erittäin vakavia oireita. Mykoplasma voi vahingoittaa muun muassa hermostoa, lihaksia (mukaan lukien sydän) ja niveliä. Tämän patogeenin aiheuttaman infektion oireet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Lymen taudin oireet.

Levinnyt infektio voi ilmetä seuraavilla tavoilla: väsymys, joka ei katoa levon jälkeen, liikunta-intoleranssi, neurologiset toimintahäiriöt, mielenterveysongelmat, kognitiiviset ongelmat, unettomuus, masennus, päänsärky, lihas- ja nivelkipu, nivelten turvotus, imusolmukkeiden kipu , hengitysvaikeudet, hikoilu, pahoinvointi, vatsakipu, kuume, krooninen sidekalvotulehdus, ihomuutokset (ihottuma, punoitus), sydänlihaksen, sydänlihaksen, maksan, haiman tulehdus ja muut oireet.

 

Mykoplasman luonnollinen hoito

 

Mycoplasman luonnollisessa hoidossa käytetään monia yrttejä. Yksi tehokkaimmista luonnollisista menetelmistä tämän infektion hoitamiseksi on Stephen Buhnerin Mycoplasma-protokolla kirjastaan ​​"Healing Lyme Disease Coinfections: Complementary and Holist Treatments for Bartonella and Mycoplasma".

Kuten muissakin protokollissa, Buhner korostaa kattavaa vaikutusta Mycoplasmaan, joka kattaa koko monimutkaisen tartuntamekanismin. Mycoplasman luonnollinen hoito yrteillä perustuu sekä antibakteeriseen että immuunijärjestelmään, joka katkaisee sytokiinikaskadin, suojelee bakteerien hyökkäämiä soluja ja elimiä sekä täydentää tartunnan aikana "kuluneita" ravintoaineita.

Buhner valitsee kattavan sarjan Mycoplasma-yrttejä, jotka vaikuttavat kaikkiin yllä oleviin näkökohtiin. Mycoplasman luonnollista hoitoa koskevassa pöytäkirjassaan hän suosittelee seuraavien yrttien ottamista mukaan hoitoon: Cordyceps sinensis, kiinalainen pääkallo (latinaksi Scutellaria baicalensis), Isatis, Houttuynia cordata, Sida acuta, Schisandra, Siperian ginseng, Rhodiola rosae. Yrttihoitoa tulee myös täydentää N-asetyylikysteiinillä (NAC) ja E-vitamiinilla.

Kolmea yllä olevista yrteistä: Schisandra, Siperian ginseng, Rhodiola rosae suositellaan käytettäväksi yrttiseoksena. ERS Herbal Mix on valmis tuote, joka sisältää maseraatin näistä kolmesta yrtistä.

Suuri ongelma, joka syntyy Mycoplasma-infektion aikana, on bakteerien erittäin suurten ravintoaineiden kuluttaminen tartuntaprosessin aikana. Ravintolisän käyttö on välttämätöntä Mycoplasma-infektioon liittyvien oireiden torjunnassa. Voit tasapainottaa ravinteiden puutetta ruokavaliolla tai lisäravintolisillä. Mycoplasman torjuntaan tarvittavat ravintoaineet ovat: B-vitamiinit, koliini, sinkki, kupari, seleeni, aminohapot (L-tryptofaani, L-treoniini, L-seriini, L-arginiini) ja välttämättömät rasvahapot.

Luonnollinen hoito Mycoplasma-yrteillä vaikuttaa kattavasti tämän infektion moniin mekanismeihin. Jos haluat käyttää yrttejä mykoplasmaan, muista lukea Buhnerin ehdottama koko protokolla sekä vasta-aiheet.

  Tuotesuodatin
Luokat
Tuotetyyppi
Product added to wishlist
Product added to compare.