Tauriini 500 mg, 100 kapselia Swanson - 1 Näytä suurempana

Tauriini 500 mg, 100 kapselia

SWA09

Uusi tuote

Tauriini ei ole protogeeninen aminohappo, eli se ei muodosta osaa kehon proteiineista, mutta on välttämätön niiden muutosprosessissa.

Tiedot

7,31€

Tiedot

Tauriini

Tauriini ei ole protogeeninen aminohappo, eli se ei muodosta osaa kehon proteiineista, mutta on välttämätön niiden muutosprosessissa. Se tukee elektrolyyttien normaalia tasapainoa kehossa ja tukee verenkiertoelimistöä. Tauriini vaikuttaa maksan ja verkkokalvon moitteettomaan toimintaan.

Swanson ®

 

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on suurin yksityinen vitamiiniluettelojen vähittäiskauppias Yhdysvalloissa. Sen tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

 

Ravintolisä

Ainekset: Tauriini, kapselikuori: gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):   Tauriini - 500 mg

Suositeltu päivittäinen saanti:   Yksi kapseli päivässä tyhjään vatsaan.

Nettopaino: 73 g - 100 kapselia

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

Arvostelut

Suodata arvostelut
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
Good
Good