Shilajit - Himalajan muumio 400mg

Shilajit - Himalajan muumio 400mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
11,02 €

Shilajit (Mumio) standardoitu 20 % fulvohappoon

 

Shilajit - Himalajan muumio 400mg

Mumio, jota kutsutaan myös Shilajitiksi, on mustanruskea hartsimainen aine, jota esiintyy luonnollisesti kallionrakoissa joissakin vuoristoissa. Se on valmistettu kasvien, levien ja jäkäläjen jäännöksistä, joita löytyy vuoristokivien nurkista ja koloista, joissa ne ajan myötä muuttuvat luonnollisten biologisten muutosten seurauksena mumioksi, jossa on runsaasti arvokkaita terveyttä edistäviä ainesosia. Mumion lukuisista vaikuttavista ainesosista tärkeimpiä ovat fulvohapot. Lisäksi se sisältää myös monia muita biologisesti aktiivisia aineita, kuten fosfolipidejä, triterpeenejä ja fenolihappoja. Se on myös runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita.

Se vahvistaa immuunijärjestelmää, tukee virtsajärjestelmää, vaikuttaa positiivisesti ruoansulatusjärjestelmään, vaikuttaa positiivisesti normaalipainoon, tukee seksuaalisia toimintoja, auttaa ylläpitämään normaalia kuukautiskiertoa, vahvistaa luita ja niveliä, tukee mieltä ja kognitiivisia toimintoja. toimii ja sillä on nuorentava vaikutus.

MedicLine

MedicaLine Aliness-tuotelinjan puolalaiselle valmistajalle. Tuotteissa on luonnollisia yhdistelmiä, joille on ominaista vaikutus ja korkein valikoima toiminnallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat parempia keholle ja ovat terveyttä edistäviä. Niiden tuotanto on hyväksytty "clean label" -periaatteen mukaisesti, mikä takaa tarpeettomat lisäaineet. Alinessin vitamiineja voivat käyttää allergiset, laktoosi-intoleranssit sekä gluteenittomat.

Lisäravinne

Ainesosat: Mumiouute (shilajit) standardoitu 20 % fulvohapoille, kapselin kuori (sidosaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

1 kapselin sisältö: 400 mg Mumio-uutetta (shilajit 20 %), sisältäen 80 mg fulvohappoja.

Suositeltu päiväannos : 1 kapseli kerran päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauksen sisältö : 90 kapselia

Varastointi: Suojattava haitallisilta vaikutuksilta vedessä, kuivassa paikassa pienten lasten ulottumattomissa.


Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.