Orgaaninen sinkkitrio 15 mg, 100 tablettia

Orgaaninen sinkkitrio 15 mg, 100 tablettia

ALI13
6,05 €
rating Lue 5 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 9.8/10 Arvostelujen määrä: 5

Ravintolisä sisältää kolme orgaanista sinkkimuotoa, joille on tunnusomaista korkea hyötyosuus: sinkkisitraatti, sinkkiglukonaatti ja sinkkipikolinaatti.

 

Orgaaninen sinkkitrio 15 mg

Ravintolisä sisältää kolme orgaanista sinkkimuotoa, joille on tunnusomaista korkea hyötyosuus: sinkkisitraatti, sinkkiglukonaatti ja sinkkipikolinaatti. Kunkin sinkkimuodon sisältö on 1/3 sinkki-ionina laskettuna.

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista, joita tarvitaan kehon moitteettomaan toimintaan. Se tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa osallistumalla T-lymfosyyttien kehittämiseen. Sinkki on välttämätön hiilihydraattien aineenvaihdunnan ylläpitämiseksi. Se parantaa myös älyllisiä kykyjä, estää dementiaa ja tukee masennuksen hoitoa. Lisäksi sinkki suojaa soluja vapaiden radikaalien vaurioilta.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

Ainekset:   täyteaine - kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, akaasiakuitu, sinkki (sinkkisitraatti, sinkkiglukonaatti, sinkkipikolinaatti), paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (% RWS-vertailupäiväannos): Sinkki (sitraatti, glukonaatti, pikolinaatti) - 15 mg (* 150%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 tabletti päivässä aterian aikana.

Nettopaino: 100 tablettia

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
Suodata arvostelut
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Zinc
rating 10
2023-10-27
Sylva
A coupler avec la vit C pour augmenter son immunité
I
rating 10
2023-08-07
Stina
I
Zinc
rating 10
2023-07-28
Sylva
Formule trio appréciable
bon produit
rating 9
2022-02-24
mary93
super digeste
Immunité
rating 10
2021-07-13
Anonymous
Bon produit, dosage intérressant.\r\n

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.