BroccoRaphanin® Activated - Aktiivinen...

BroccoRaphanin® Activated - Aktiivinen parsakaalin siemenuute, 60 kapsulia kasvis

KEN04
20,86 €

BroccoRaphanin® Activated on innovatiivinen parsakaalituote, joka on saatu patentoidusta erilaisista raaka-aineista. Sisältää runsaasti glukorafaniinia, luonnollista yhdistettä, joka tukee solujen toimintaa.

 

BroccoRaphanin® Activated - Aktiivinen parsakaalin siemenuute

BroccoRaphanin® Activated on innovatiivinen parsakaalituote, joka on saatu patentoidusta erilaisista raaka-aineista. Sisältää runsaasti glukorafaniinia, luonnollista yhdistettä, joka tukee solujen toimintaa. Se sisältää myös stabiilia myrosinaasia, joka vastaa aktiivisia aineosia muuntavista reaktioista. Myrosinaasi on erittäin tärkeä parsakaalissa oleva entsyymi, joka on välttämätön sulforafaanin tuotannossa.

Kenay® AG

Kenayag on puolalainen ravintolisiä valmistava yritys, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1991. Keney® AG:n tuotteet sisältävät luomuviljelystä peräisin olevia luonnollisia ainesosia.

Lisäravinne

Ainesosat: täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; parsakaalin siemenuute (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), standardoitu glukorafaniinipitoisuudelle: 10%, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

Parsakaalin siemenuute (Brassica oleracea var. kursivoitu) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

mukaan lukien: - glukorafaniini: 10 % 20 mg

Myrosinaasientsyymi 17,7 uM/g

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse käsiksi.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.