ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 ml, 60 kasviskorkkia.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 ml, 60 kasviskorkkia.

ALI41
20,69 €
ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance -ravintolisä sisältää 20 miljardia probioottista bakteeria jokaisessa kapselissa.

 

ProbioBalance

ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance -ravintolisä sisältää 20 miljardia probioottista bakteeria jokaisessa kapselissa. Jokainen bakteeri on peitetty kaksoislipidikerroksella, joka tarjoaa tehokkaan esteen, jolloin bakteerit pääsevät turvallisesti mahan happaman ympäristön läpi ja pääsevät koskemattomina suolistoon, jossa sen tulee osoittaa biologista aktiivisuuttaan.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien valmistaja, joka on toiminut paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisämerkin Aliness. Alinessin tuotteet sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista aktiivisten aineiden nopea ja korkea imeytyminen. Heidän tarjouksensa vitamiineja voivat käyttää gluteenittomalla ruokavaliolla olevat sekä allergiset ja laktoosi-intoleranssit.

Ravintolisä

Ainesosat: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, bakteerikuori: rasvahappojen glyseriiniesterit, kapselin kuori: metyyliselluhydruloosipropyyliaine.

Suositeltu päiväannos: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Nettopaino: 60 Vege-kapselia

Varastointi: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse käsiksi.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei saa käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.