Sulforaphane parsakaalin ituista 400 µg, 100...

Sulforaphane parsakaalin ituista 400 µg, 100 kapselia

ALI47
7,34 €
rating Lue 3 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 3

Laadukkaimmat jauhetut parsakaalinversot (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standardoitu 0,4 %:iin sulforafaania.

 

Sulforafaania parsakaalin ituista 400 µg

 

Sulforafaani on isotiosyanaatteihin kuuluva orgaaninen rikkiyhdiste. Sen luonnollinen lähde on kaiken tyyppiset ristikukkaiset vihannekset - kaali, ruusukaali, lehtikaali ja kukkakaali. Sitä on kuitenkin eniten parsakaalissa, jossa sitä pidetään erityisen arvokkaana terveysainesosana.

Uskotaan, että eniten sulforafaania löytyy parsakaalista, mutta vain sen versot ovat todellinen tämän arvokkaan ainesosan aarreaitta. Sulforafaanipitoisuus parsakaalin versoissa voi olla jopa 30 kertaa korkeampi kuin kypsässä kasvissa! Idut sisältävät sulforafaanin lisäksi runsaasti myös monia vitamiineja (A-, C-, E-, K- ja B-vitamiinit) ja hivenaineita (rautaa, fosforia, sinkkiä, seleeniä ja mangaania) sekä monia muita tärkeitä ravintoaineita, kuten mm. koentsyymi Q10, karotenoidit tai kuitu. Tästä syystä ne kannattaa sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien valmistaja, joka on toiminut paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisämerkin Aliness. Alinessin tuotteet sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista aktiivisten aineiden nopea ja korkea imeytyminen. Heidän tarjouksensa vitamiineja voivat käyttää gluteenittomalla ruokavaliolla olevat sekä allergiset ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

 

Ainesosat: jauhetut parsakaalinversot (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® standardoitu 0,4 % sulforafaaniin, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): BroccoPhane® parsakaalin versojauhe 100 mg, sisältäen: sulforafaani 400 µg

 

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Nettopaino: 100 kapselia

Säilytys: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse käsiksi.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.