Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)
Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)
Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)
Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)
Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)
Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)

Quercetin 120 kapselia (Nutramedix)

CWD53-C
21,51 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1
Kvertsetiini kuuluu fl avonoidien perheeseen, joka tunnetaan nimellä an avanolit ja jotka näyttävät tukevan kehon normaaleja antioksidanttitoimintaan liittyviä detoksifikaatioprosesseja ja sitoutuvat joissakin tapauksissa rautaan terveellisen hapettumistilan tukemiseksi.

 

Quercetin


NutraMedix Quercetin puhdistetaan Sophora japonican kukista, joka tunnetaan yleisesti nimellä japanilainen pagodi. Vaikka yksilön kyky absorboida kvertsetiiniä voi vaihdella sekä geneettisten että suolen mikrobiomiin liittyvien tekijöiden perusteella, NutraMedix Quercetinin dihydraattimuotoa pidetään yleensä erittäin biologisesti saatavana.

Kvertsetiini kuuluu fl avonoidien perheeseen, joka tunnetaan nimellä an avanolit ja jotka näyttävät tukevan kehon normaaleja antioksidanttitoimintaan liittyviä detoksifikaatioprosesseja ja sitoutuvat joissakin tapauksissa rautaan terveellisen hapettumistilan tukemiseksi. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että flavonolit tukevat myös sinkin kuljetusta soluissa. Viimeksi näitä kemikaaleja on tutkittu, miten ne vaikuttavat solujen jakautumisprosessiin ja solujen väliseen viestintään, jota normaali ikääntyminen voi muuttaa. Toisin kuin antioksidanttituki, tämä on nyt merkittävä tutkimusalue flavonoidien terveyttä tukevista ominaisuuksista.

 

Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset: Kvertsetiini (Sophora japonica -kukka), kasvikapselit, kasvimagnesiumstearaatti.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia): Kvertsetiini (Sophora japonica -kukka) - 500 mg

 

Suositeltu päivittäinen saanti: Ota kaksi kapselia kerran päivässä aterian jälkeen.


Nettopaino:
120 kapselia

Varastointi:
Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.