Vuohen ternimaito 500 mg, 100 kapselia

Vuohen ternimaito 500 mg, 100 kapselia

ALI48
26,97 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Colostrum Aliness on sekoitus monia ainesosia, joilla on erilaisia fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia ominaisuuksia, se on 19 eksogeenisen aminohapon lähde, se sisältää immunoglobuliineja, erityisesti IgG, IgM, IgA, IgE, IgD ja PRP (proliini), laktoferriini (a proteiinit transferriiniryhmästä) sekä vitamiinit ja kivennäisaineet.

 

Vuohen ternimaito 500mg

Korkealaatuinen kuiva-ainepitoisuudelle standardoitu 28 % vuohen ternimaito, joka ei sisällä proteiinia.

Ternimaitoa, joka tunnetaan myös nimellä ternimaito tai ternimaito, saadaan lehmänmaidosta. Ternimaito on maitorauhasten erittämää ainetta, joka vapautuu raskauden viimeisenä aikana synnytykseen saakka. Sillä on tyypillinen keltainen väri. Sen koostumus on erilainen kuin myöhemmin saatu maito. Näille on määritetty erityisarvot ja immunoglobuliinit (myös mukana).

Colostrum Aliness on yhdistelmä monia emäksisiä, saatavilla olevia ja biologisia ainesosia, eksogeenisiä aminohappoja on 19, se sisältää immunoglobuliineja, erityisesti IgG, IgM, IgA, IgE, IgD ja PRP (proliini), laktoferriini (proteiini transferriiniryhmästä) sekä alkuaineita ja mineraaleja.

Vitamiinien ainesosien pitoisuus - tärkeimmät B1, B2, B6, C, E ja A.

Mineraalipitoisuus - pääasiassa fosforia, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja natriumia

Ternimaidon koostumus muuttuu ajan myötä valmistuksen jälkeen. Ainesosien määrä vähenee sokereita ja lipidejä sisältävien energiamateriaalien hyväksi.

Ternimaidossa on laktoosia (maitosokeria), mutta sen pitoisuus on paljon enemmän saatavilla kuin myöhemmässä maidossa. Tämä riittää tarjoamaan energianlähteitä ja säätelemään suoliston mikroflooran koostumusta ja aktiivisuutta (johtuen laktoosin hajoamisesta maidon kulutukseen).

Muutaman tunnin kuluessa käytön jälkeen kertyneen ternimaidon maitosokerin määrä on kuitenkin niin pieni, ettei sitä esiinny laktoosi-intoleranssista kärsivillä.

MedicLine

MedicaLine Aliness-tuotelinjan puolalaiselle valmistajalle. Tuotteissa on luonnollisia yhdistelmiä, joille on ominaista vaikutus ja korkein valikoima toiminnallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat parempia keholle ja ovat terveyttä edistäviä. Niiden tuotanto on hyväksytty "clean label" -periaatteen mukaisesti, mikä takaa tarpeettomat lisäaineet. Alinessin vitamiineja voivat käyttää allergiset, laktoosi-intoleranssit sekä gluteenittomat.

Ravintolisä

Ainesosat: Vuohen ternimaito (kuivattu vuohen ternimaito), joka sisältää 28 % immunoglobuliinia [IG], mikrokiteinen selluloosa: täyteaine, kapselin kuori: (aine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

1 kapselin sisältö: Vuohen ternimaito 28 % GI 500 mg, immunoglobuliinit 140 mg

Suositeltu päiväannos : 1-2 kapselia päivässä ennen ateriaa veden kera.

Nettopaino : 100 kapselia

Varastointi: Suojattava haitallisilta vaikutuksilta vedessä, kuivassa paikassa pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.