• Uusi
Arjuna Bark 500mg, 60 kapselia

Arjuna Bark 500mg, 60 kapselia

Swanson
SWa103
13,18 €

Arjuna-kuori on luonnollinen lähde arjunan kuoresta saataville bioaktiivisille yhdisteille, jotka voivat tukea sydän- ja verisuoniterveyttä.

 

Arjunan kuori 500 mg

Arjunan kuori on luonnollinen lähde arjunakuoresta peräisin oleville bioaktiivisille yhdisteille, mukaan lukien flavonoidit ja mannasuurimot, jotka sisältävät monia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Arjunan kuorta on käytetty Ayurvedassa, intialaisessa luonnonlääketieteessä, vuosisatojen ajan, ja sitä pidetään kasvina, jolla on terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Arjuna Bark 500mg on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää 500mg luonnollista arjunakuorta. Arjunan kuori tunnetaan suotuisista vaikutuksistaan sydän- ja verisuonijärjestelmään ja verenpaineeseen. Sillä voi olla anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia ja se auttaa poistamaan vapaita radikaaleja, millä on myönteinen vaikutus koko kehon terveyteen.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Arjuna-manteli, kapselin kuori: hydrokrypropyylimetyyliselluloosa, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, riisiuutoseos.

1 kapseli sisältää: 500 mg - Arjuna manteliuutetta (Terminalia Arjuna) (kuori) standardoitu 0,5 % arjunihappoon - 2,5 mg

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

1000 mg - Arjuna manteliuute (Terminalia Arjuna) (kuori) standardoitu 0,5 % arjunihappoon -5 mg


Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.