• Uusi
Aronia Black Chokeberry Fruit 400mg, 60 kapselia

Aronia Black Chokeberry Fruit 400mg, 60 kapselia

Swanson
SWA104
10,80 €

Aronia Black Chokeberry Fruit 400mg -lisäaine tukee tervettä immuniteettia ja sydän- ja verisuoniterveyttä luonnollisilla antioksidanteilla ja ravintoaineilla.

 

Aronia Black Chokeberry Fruit 400mg

Aronia Black Chokeberry Fruit on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää 400mg kuivattuja musta-aroniahedelmiä. Musta aronia on hedelmä Pohjois-Amerikasta ja sitä pidetään yhtenä parhaista luonnollisten antioksidanttien lähteistä. Se sisältää suuria määriä polyfenoleja, flavonoideja, C-vitamiinia ja kivennäisaineita, kuten rautaa ja kaliumia. Aronia Black Chokeberry Fruit -ravintolisä voi auttaa ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää lisäämällä kehon antioksidantteja, jotka voivat vähentää tulehdusta. Lisäksi kuivatut musta-aronia hedelmät voivat auttaa ylläpitämään sydän- ja verisuoniterveyttä ja vähentämään sydänsairauksien riskiä. Tämä tuote on gluteeniton eikä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Musta aronia hedelmä (Aronia melanocarpa), riisijauho, gelatiini, magnesiumstearaatti, piidioksidi.

1 kapseli sisältää: 400 mg - Mustaa aroniaa (Aronia melanocarpa)

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

800 mg - Musta aronia hedelmä (Aronia melanocarpa)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.


Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.