• Uusi
Arjuna-kuoriuute 10:1 40mg, 60 kapselia

Arjuna-kuoriuute 10:1 40mg, 60 kapselia

Swanson
SWA102
4,17 €

Arjuna Bark Extract 10:1 on ravintolisä, jossa on runsaasti bioaktiivisia yhdisteitä sisältävä arjuna-kuoriuute, jolla on suotuisa vaikutus verenkiertoelimistöön.

 

Arjuna-kuoriuute 10:1 40mg

Arjuna Bark Extract 10:1 on ravintolisä, joka sisältää Etelä-Aasiasta kotoisin olevaa arjuna-kuoriuutetta. Tämä uute saadaan kuivatusta arjunan kuoresta, ja jokaisessa kapselissa on 40 mg:n annos kapselia kohti. Arjuna Bark Extract 10:1 sisältää monia bioaktiivisia yhdisteitä, mukaan lukien monityydyttymättömät rasvahapot, flavonoidit ja fenolihapot. Arjunaa käytetään usein Ayurvedic-lääketieteessä sen positiivisten ominaisuuksien vuoksi verenkiertoelimistöön.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Arjuna-manteli, riisijauho, kapselin kuori: gelatiini, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi.

1 kapseli sisältää: 40 mg - Arjuna manteliuutetta (Terminalia Arjuna) pitoisuudessa 10: 1 (kuori) vastaa 400 mg


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

80 mg - Arjuna-manteliuute (Terminalia Arjuna) pitoisuudessa 10:1 (kuori) vastaa 800 mg


Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.