CitroKap 50ml

CitroKap 50ml

Flos
FLS07
10,23 €

CitroKap-uute on johdettu greipinsiemenistä. Se sisältää erittäin konsentroitua bioflavonoideja ja C-vitamiinia.

 

CitroKap

Greipinsiemenuute

CitroKap-uute on peräisin greippinsiemenistä. Se sisältää erittäin tiivistettyä bioflavonoideja ja C-vitamiinia. CitroKap on täysin luonnollinen tuote, jossa ei ole säilöntäaineita ja synteettisiä lisäaineita. Greipinsiemenuute on tehokas antiseptinen aine, joka estää monenlaisten mahdollisesti haitallisten bakteerien, sienien, virusten ja loisten kehittymisen. Citrokap vahvistaa immuunijärjestelmää, ylläpitää kehon fysiologista tasapainoa ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia.

Flos ®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" on yksi Puolan johtavista kasviperäisten tuotteiden lääkeyrityksistä, joka perustettiin vuonna 1988. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat kuivatut yrtit, rohdosvalmisteet, ruokavalion lisäravinteet, yrttikosmetiikka ja lääketuotteet. Yritys täyttää GMP: n (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) ja GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice) -standardit.

Ravintolisä

Ainesosat: Glyseriin greipinsiemenuute 84% (glyseriinikasvi - kantaja), vesi, C-vitamiini 300 mg / 100 ml (antioksidantti) Tuote sisältää 800 mg bioflavonoideja 100 ml: ssa.

Nettopaino: 50 ml

Suositeltu päivittäinen saanti: 15 tippaa liuotettuna 200 ml: aan nestettä (mieluiten hedelmämehua, minttu teetä tai vettä) kolme kertaa päivässä (annos suositellaan kulutettavaksi päivän aikana).

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuote on vasta-aiheinen raskaana oleville naisille ja imettäville äideille. Älä käytä, jos olet yliherkkä jollekin aineosalle. Ihmisillä, jotka ovat allergisia sitrushedelmille, voi olla allergisia reaktioita tuotteen käytön jälkeen.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.