CitroKap 50ml

CitroKap 50ml

Flos
FLS07
10,23 €

CitroKap-uute on peräisin greipin siemenistä. Se sisältää erittäin tiivistettyä bioflavonoideja ja C-vitamiinia.

 

CitroKap

Greipin siemenuute

CitroKap-uute on peräisin greipin siemenistä. Se sisältää erittäin tiivistettyä bioflavonoideja ja C-vitamiinia. CitroKap on täysin luonnollinen tuote, joka ei sisällä säilöntäaineita ja synteettisiä lisäaineita. Greipinsiemenuute on tehokas antiseptinen aine, joka estää useiden mahdollisesti haitallisten bakteerien, sienten, virusten ja loisten kehittymisen. Citrokap vahvistaa immuunijärjestelmää, ylläpitää kehon fysiologista tasapainoa ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia.

Flos ®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" on vuonna 1988 perustettu Puolan johtavia yrttiprofiilisia lääkeyrityksiä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat kuivatut yrtit, yrttivalmisteet, ravintolisät, yrttikosmetiikka ja lääkintätuotteet. Yritys täyttää GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) ja GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice) -standardit.

Ravintolisä

Ainesosat: Glyseriinigreipin siemenuute 84% (glyseriinikasvi - kantaja), vesi, C-vitamiini 300 mg / 100 ml (antioksidantti) Tuote sisältää 800 mg bioflavonoideja 100 ml:ssa.

Nettopaino: 50 ml

Suositeltu päiväannos: 15 tippaa liuotettuna 200 ml:aan nestettä (mieluiten hedelmämehua, minttuteetä tai vettä) kolme kertaa vuorokaudessa (suositeltava annostus päivän aikana).

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivän aikana. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Tuote on vasta-aiheinen raskaana oleville ja imettäville äideille. Älä käytä, jos olet yliherkkä jollekin ainesosalle. Sitrushedelmille allergisilla ihmisillä voi olla allergisia reaktioita tuotteen nauttimisen jälkeen.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.