Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia
Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia

Hawthorn Berry 540 mg, 100 kapselia

NOW54
10,55 €

Sillä on vaikutusta lähes kaikkiin sydänsairauksien oireisiin: ateroskleroosiin, sydämen rytmihäiriöihin, kongestiiviseen sydämen vajaatoimintaan, verenpaineeseen ja perifeerisiin verisuonisairauksiin.

 

Hawthorn marja 540 mg



Hawthorn Berry eli orapihlajauute toimii sydänsairauksien välittömän leviämisen seurauksena: aggressiivisuus, sydäntartunta, kongestiivinen sydänsairaus, annosteltu ja lähettävä perifeerinen virra. Kasvi, joka alentaa verenpainetta, laajentaa verisuonia koko kehossa, alentaa veren alentamista, suojaa sydämen työtä, hidastaa ja normalisoi sydämenlyöntiä

Orapihlajan marjoihin kuuluu teoria perinteisestä käytöstä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa yrttitonicina. Nykyaikainen tieteellinen tutkimus on tunnistanut useita bioaktiivisia komponentteja, mukaan lukien OPC:t (oligomeeriset prosyanidiinit). Monilla niistä on havaittu olevan voimakas vapaita radikaaleja poistava vaikutus.

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Orapihlajauute, hypromelloosi (selluloosakapseli) ja steariinihappo (kasvilähde).


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):



1,08 g - orapihlaja (marjauute)

Suositeltu päiväannos: 2 kapselia 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Pakkauksen sisältö: 100 kapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.