Luonnollinen E-vitamiini, 100 kapselia

Luonnollinen E-vitamiini, 100 kapselia

ALI18
8,58 €

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista.

 

Luonnollinen E-vitamiini

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen kuljettamaan happea kaikkiin kehon soluihin. E-vitamiinilla on suora vaikutus lihasten suorituskykyyn. Se tukee myös immuunijärjestelmää, lisää soluvastetta ja parantaa T-lymfosyyttien toimintaa.

 

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

Ainekset:   luonnollinen E-vitamiini (d-alfa-tokoferyyliasetaatti), täyteaine - auringonkukkaöljy, naudanliivate, kosteuttava aine - glyseroli, vesi.

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (*% RWS-vertailupäiväannos): Luonnollinen E-vitamiini (d-alfa-tokoferyyliasetaatti) - 294 mg (400 IU) - (* 2450%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli päivässä aterian aikana.

 

Nettopaino: 100 kapselia

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

 

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.