L-tryptofaani 500 mg, 100 korkkia. Aliness - 1 Näytä suurempana

L-tryptofaani 500 mg, 100 korkkia.

ALI38

Uusi tuote

Tryptofaani on yksi yhdeksästä välttämättömästä aminohaposta. Ihmisen organismi ei pysty tuottamaan tryptofaania, ja sen on saatava se ruokavalion mukana.

Tiedot

7,73€

Tiedot

L-tryptofaani

 

Tryptofaani on yksi yhdeksästä välttämättömästä aminohaposta. Ihmisen organismi ei pysty tuottamaan tryptofaania, ja sen on saatava se ruokavalion mukana. Tryptofaani suorittaa monia erilaisia tehtäviä kehossa. Tärkein sille annettu rooli on kuitenkin olla lähtöaine vähintään kahden tyyppisten hormonien, eli melatoniinin ja serotoniinin, biosynteesissä. Melatoniini on hormoni, joka toimii aivoissa. Uskotaan, että se on vastuussa unen ja herätyssyklin, syklin, joka tunnetaan myös nimellä vuorokausirytmi, säätelystä. Serotoniini on erityisen tärkeä, koska se toimii hormonina, joka säätelee monien muiden aivoissa olevien yhdisteiden toimintaa. Ohjaus sisältää lihasten liikkeet, henkisen toiminnan, tajunnan tilan ja mahdollistaa nukkumisen.

 

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien valmistaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

 

Ainekset:   L-tryptofaani, kapselikuori: (sideaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): L-tryptofaani - 500 mg

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian aikana.

 

Nettopaino: 100 vege caps.

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

 

Arvostelut

Suodata arvostelut
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
ok
produkt ok
rating 10
Very satisfied
Very good product.
rating 10
Good
Good