Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
34,64 €

Takuna Microbial Defense on uute Cecropia strigosan kuoresta. Takuna Microbial Defensellä on erittäin vahvat antimikrobiset ja antiviraaliset ominaisuudet. Uute on tehokas erityisesti Epstein Barr-, Cytomegalovirus- ja Herpes zoster -viruksia vastaan.

 

Takuna MikrobipuolustusTakuna Microbial Defense on uute Cecropia strigosan kuoresta. Takuna Microbial Defensellä on erittäin vahvat antimikrobiset ja antiviraaliset ominaisuudet. Uute on tehokas erityisesti Epstein Barr-, Cytomegalovirus- ja Herpes zoster -viruksia vastaan. Takunalla on myös antifungaalisia ominaisuuksia. Se heikentää tulehdukseen liittyviä oireita. Takuna Microbial sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulee käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocolin tuotteiden kanssa.

Ravintolisä


Nutramedix®
Nutramedix on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja, joka on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoidulla uuttomenetelmällä. Nutramedixin tuotteille on tunnusomaista korkea teho ja laaja vaikutusalue.


Ainesosat: Cecropia strigosa -kuoriuute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö: Kaada 1-30 tippaa 120 ml:aan vettä ja odota hetki ennen juomista. Aloita 1 tippa 2 kertaa päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää annostusta vähitellen. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 30 ml

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.