Selenium Select® L-selenometioniini 200 ug, 100...

Selenium Select® L-selenometioniini 200 ug, 100 tablettia

ALI14
6,95 €
rating Lue 4 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 4

Seleeni vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Seleenin lisääminen sopivalle tasolle lisää vasta-aineiden, makrofagien ja lymfosyyttien tuotantoa, jotka puolustavat kehoa taudinaiheuttajia vastaan.

 

Selenium Select® L-selenometioniini 200 ug

Seleeni vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. Seleenin lisääminen sopivalle tasolle lisää vasta-aineiden, makrofagien ja lymfosyyttien tuotantoa, jotka puolustavat kehoa taudinaiheuttajia vastaan. Seleeni suojaa myös organismia vapailta radikaaleilta ja sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Se auttaa poistamaan haitallisia raskasmetalleja kehosta ja osallistuu prostaglandiinien tuotantoon, mikä estää tulehduksen, erityisesti nivelreuman autoimmuniteetin. Lisäksi seleeni tukee verenkiertoelimistöä.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

Ainekset:   täyteaine: kalsiumfosfaatit, seleeni (L-selenometioniini - Selenium Select®), paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (% RWS-vertailupäiväannos): Seleeni (L selenometioniini- SeleniumSelect®) - 200 µg (364%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 tabletti päivässä aterian aikana.

Nettopaino: 100 tablettia

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
Suodata arvostelut
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

rating 10
2021-10-25
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Anonymous

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.