Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml

CWD34-60

Uusi tuote

Burbur-Pinella Detox on yhdistelmä kahta uutetta: Burbur - johdettu Desmodium molliculumista ja Pinella Pimpinella anisumista.

Tiedot

32,11€

Tiedot

Burbur-Pinella DetoxBurbur-Pinella Detox on yhdistelmä kahta uutetta: Burbur - johdettu Desmodium molliculumista ja Pinella Pimpinella anisumista. Burbur-Pinella tukee kehon detoksifikaatiota. Se tukee myös hermoston asianmukaista toimintaa.
Nutramedix ®

Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ravintolisä


Ainekset: Desmodium molliculum -lehtiuute, Pimpinella anisum -uute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Kuinka käyttää: 20 tippaa (1 ml) liuotetaan 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Tarvittaessa se voidaan ottaa useita kertoja päivässä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 60 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Suodata arvostelut
(8)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 8
zu frueh
kann ich noch nichts zu sagen … seid halt bitte klug und lasst den Kunden DANN ein Feedback geben, wenn er es kann … erzwingen bringt nix????
rating 10
Graet
Fast shipping and great service
rating 10
Burbur Pinella
rating 10
Lymphatic Support
Have found this product taken 2-3 times a day is perfect for helping with sluggish lymphatics
rating 10
Great
rating 10
10/10