C-vitamiinibicaps 1000mg, 60 caps

C-vitamiinibicaps 1000mg, 60 caps

FM27
6,74 €

BICAPS® C 1000 -lisäaine sisältää 1 000 mg C-vitamiinia yhdessä kapselissa ilman lisäaineita. C-vitamiinilla on L-konfiguraatio. Tuote on saatu käymällä, eikä sitä valmisteta muuntogeenisistä organismeista.

 

C-vitamiinibikapsit 1000

BICAPS® C 1000 -lisäaine sisältää 1 000 mg C-vitamiinia yhdessä kapselissa ilman lisäaineita. C-vitamiinilla on L-konfiguraatio. Tuote on saatu käymällä, eikä sitä valmisteta muuntogeenisistä organismeista. C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Se tuottaa myös kollageenia, joka on välttämätöntä luiden, ruston, verisuonten, hampaiden, ikenien ja ihon moitteettomalle toiminnalle. C-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa. Se auttaa vähentämään väsymystä.

BICAPS C 1000 sisältää luonnollisen pullulaanikapselin. Pullulaani saadaan luonnollisella käymisprosessilla. Tuotannon aikana eläinperäisiä surokoita ei käytetä, joten kapseli sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote ei sisällä keinotekoisia täyteaineita, paakkuuntumisenestoaineita ja väriaineita, kuten: magnesiumstearaatti, piidioksidi, titaanidioksidi jne.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

Ravintolisä

Ainekset: C-vitamiini (L-askorbiinihappo), pullulaani (kapselikuori).

Päivittäinen annos - 1 kapseli sisältää (vertailusaanti%):

C-vitamiini - 1000 mg (1250%).

Suositeltu päivittäinen saanti: Ota 1 kapseli kerran päivässä aterian aikana.

Nettopitoisuus: 60 g - 60 kapselia

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.