• Uusi
C-1000 Zinc Immune, 90 kapselia
C-1000 Zinc Immune, 90 kapselia
C-1000 Zinc Immune, 90 kapselia
C-1000 Zinc Immune, 90 kapselia

C-1000 Zinc Immune, 90 kapselia

NOW71
Viimeiset tuotteet varastossa
12,03 €

C-1000 Zinc Immune on ravintolisä, joka on kehitetty tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa.

 

C-1000 Zinc Immune

 

Now Foodsin C-1000 Zinc Immune on korkealaatuinen, täysin luonnollinen ravintolisä, joka on kehitetty tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa. Ravintolisä sisältää sekoituksen C-vitamiinia, sinkkiä ja bioflavonoideja, jotka tukevat immuunijärjestelmän parempaa toimintaa ja yleistä terveyttä.

 

- C-vitamiini on välttämätön ravintoaine, joka edistää kehon eri kudosten kasvua, kehitystä ja korjausta. Se on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. C-vitamiinilla on myös tärkeä rooli immuunijärjestelmän tukemisessa auttamalla stimuloimaan valkosolujen tuotantoa.

- Sinkki on kivennäisaine, jota tarvitaan immuunijärjestelmän, haavan paranemisen ja DNA-synteesin tukemiseen. Se toimii antioksidanttina ja tukee tervettä kasvua ja kehitystä. Sinkki tukee myös kognitiivisia toimintoja ja mielialan säätelyä.

- Sitrushedelmien, kuten appelsiinien ja greippien, sisältämien bioflavonoidien kompleksi. Bioflavonoidit ovat antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan soluja vaurioilta. Ne auttavat myös tukemaan immuunijärjestelmää lisäämällä valkosolujen aktiivisuutta.

Tuote on kasvissyöjäystävällinen, GMO-vapaa ja gluteeniton.

 

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Now Foodsin C-1000 Zinc Immune sisältää patentoidun seoksen C-vitamiinia, sinkkiä ja bioflavonoideja. Hypromelloosi (selluloosakapseli), hydroksipropyyliselluloosa, steariinihappo (kasvilähde) ja piidioksidi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

1g - C-vitamiini (1000mg)

15 mg - sinkki

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauksen sisältö: 90 kapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.


Valmistettu Yhdysvalloissa GMP-standardien mukaisesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.