UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 kapselia

UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 kapselia

ALI27
31,36 €

Koentsyymi Q10 on luonnollinen antioksidantti, joka osallistuu metabolisten kemiallisten reaktioiden ketjuun, joka tuottaa energiaa soluissa.

 

UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg

Koentsyymi Q10 on luonnollinen antioksidantti, joka osallistuu metabolisten kemiallisten reaktioiden ketjuun, joka tuottaa energiaa soluissa. Se parantaa sydänlihaksen hapenkäyttöä ja verenkiertoa. Lisäksi koentsyymi Q10 stimuloi immuunijärjestelmää tuottamaan vasta-aineita ja lisää CD4: n ja CD8: n suhdetta. Suhde laskee merkittävästi kroonisia sairauksia sairastavia potilaita.

Koentsyymiä Q10 on kahta muotoa: UbichinoN ja UbichinoL ™, ja molempia käytetään soluenergian tuottamiseen. UbichinoN on hapettunut muoto (tavanomainen koentsyymi Q10). UbichinoL ™ on aktiivinen muoto, jonka elävät organismit imevät tehokkaasti.

Mikä on UbichinoL ™? UbichinoL ™ on koentsyymin Q10 aktiivinen ja hapettamaton muoto, joka imeytyy elimistöön helposti. UbichinoL ™ on koentsyymi Q10 helpoimmin imeytyvä muoto ja yksi voimakkaimmista rasvaliukoisista antioksidanteista kehossa.

UbichinoL ™ on luonnollinen koentsyymi, joka muodostuu käymisprosessissa ja on rakenteeltaan identtinen kehossa syntyvän kanssa. Keho absorboi UbichinoL ™ -valmistetta 3-8 kertaa enemmän kuin tavanomainen koentsyymi Q10. UbichinoL ™ auttaa suojaamaan kehon soluja oksidatiivisen stressin ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. UbichinoL ™ imeytyy paremmin kuin tavanomainen koentsyymi Q10, joten voit ottaa pienemmän annoksen ja saada saman vaikutuksen.

UbichinoL ™: n tuottaa japanilainen yritys Kaneka.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

 

Ainekset:   Rypsiöljy, koentsyymi Q10 (UBIquinol ™ KANEKA, aktiivinen ja luonnollinen koentsyymimuoto), emulgointiaine: rasvahappo- ja polyglyseroliesterit, makeutusaine: valkoinen ja keltainen mehiläisvaha, täyteaine: lesitiinit (soija), kapselikuoren ainesosat: maissitärkkelys, sakeuttamisaineet: kasvis glyseriini, karrageeni, väriaine: karamelli, happamuudensäätöaine: natriumfosfaatit.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): Koentsyymi Q10 (Ubiquinol ™ KANEKA) - 100 mg

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli päivässä aterian aikana.

 

Nettopaino: 60 kapselia

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

 

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.