Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapselia

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapselia

SWA17
23,81 €

Kversetiini kuuluu flavonoidiryhmään. Se auttaa sulkemaan verisuonia ja vähentämään niiden läpäisevyyttä. Quercetinillä on myös antihistamiinivaikutus.

 

Quercetin

Kversetiini kuuluu flavonoidiryhmään. Se auttaa sulkemaan verisuonia ja vähentämään niiden läpäisevyyttä. Quercetinillä on myös antihistamiinivaikutus. Se rauhoittaa säteilytyksen vaikutuksia ja vähentää väsymystä ja stressiä. Kvertsetiini on mukana monien soluprosessien, kuten solujen lisääntymisen ja kuoleman, säätelyssä. Lisäksi kvertsetiinillä on suojaava vaikutus C- ja E-vitamiineihin, mikä estää askorbaatin hapettumisen.

 

Swanson ®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on suurin yksityinen vitamiiniluettelojen vähittäismyyjä Yhdysvalloissa. Sen tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

Ravintolisä

Ainesosat: Kvertsetiini, gelatiini (kapselikuori), riisijauho, magnesiumstearaatti ja / tai piidioksidi (paakkuuntumisenestoaineet)

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): Kvertsetiini (kvertsetiinidihydraatti) - 475 mg

Suositeltu päivittäinen saanti: Yksi kapseli päivässä

Nettopaino: 44 g - 60 kapselia

Varastointi: Säilytä kuivassa paikassa, vältä liiallista kuumuutta. Älä käytä, jos tulpan alla oleva tiiviste on vaurioitunut tai puuttuu. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvikkeena). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.