• Uusi
Ternimaito SIHO 50% IgG 100g, jauhe
Ternimaito SIHO 50% IgG 100g, jauhe
Ternimaito SIHO 50% IgG 100g, jauhe
Ternimaito SIHO 50% IgG 100g, jauhe

Ternimaito SIHO 50% IgG 100g, jauhe

SIHO4
Viimeiset tuotteet varastossa
31,90 €

Lehmän ternimaito sisältää runsaasti proteiinia immunoglobuliinien muodossa, mikä voi vahvistaa vastustuskykyä.

 

Ternimaito SIHO 50% IgG 100g

SIHO Colostrum on ternimaitoa Ranskassa kasvatetuista lehmistä, joille ei käytetä antibioottihoitoa. Ternimaito on "ensimmäinen maito" poikimisen jälkeen ja on siksi erittäin proteiinirikas. Korkea laatu varmistetaan hankkimalla se ensimmäisten 12 tunnin aikana, jotta saadaan maksimaalinen immunoglobuliinitiheys. SIHO-ternimaidolle on ominaista ainutlaatuinen immunoglobuliinipitoisuus - immuuniproteiinit: 50 % IgG sekä: IgA, IgE, IgM, IL-1, IL-6 ja IL-10, kasvutekijät IGF-1 ja IGF-2, PRP , laktoferriini ja jopa L-karnitiini. Se tukee tervettä suolistoflooraa ja koko ruoansulatuskanavan asianmukaista toimintaa. Ternimaidossa luonnollisesti esiintyvät kasvutekijät voivat edistää uusien solujen kasvua, jotka varmistavat terveen ihon, luut, lihakset, hermot ja rustot. Lisäksi se tukee elimistön vastustuskykyä.

SIHO

SIHO on ranskalainen yritys, korkealaatuisten luonnollisten ravintolisien valmistaja ja jakelija. Heidän lippulaivatuotteensa SIHO Colostrum sisältää yli 50 % IgG:tä. Yritys noudattaa GMP-tuotantokäytäntöjä.

Lisäravinne

Ainesosat: Lehmän ternimaito 100 %

Sisältö suositellussa päiväannoksessa (5g):

0,05 g - rasvaa

0,75 g - sokereita

3,65 g - proteiinia

0,0375 g - suolaa

2,5 g - IgG

0,175 g - IgA

0,115 g - IgM

Suositeltu päiväannos : Laimenna 2 teelusikallista (5g) päivittäin lasilliseen vettä tai kylmää juomaa (75ml).


Pakkauksen sisältö : 100 g (20 annokselle)

Varastointi: Suojattava valolta, säilytettävä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse käsiksi.


Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.