Propolis-tinktuura (100ml)
Propolis-tinktuura (100ml)
Propolis-tinktuura (100ml)
Propolis-tinktuura (100ml)

Propolis-tinktuura (100ml)

Lymeherbs
LMB02
13,15 €
rating Lue 4 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 4
Propolista tuottavat mehiläiset, jotka käyttävät sitä pesän puhdistamiseen, vahvistamiseen ja suojaamiseen. Propolisilla on antimikrobisia, viruslääkkeitä, sienilääkkeitä, alkueläinten, tulehdusta, anestesiaa ja uudistavia ominaisuuksia.

 

Propolis

Propolista tuottavat mehiläiset, jotka käyttävät sitä pesän puhdistamiseen, vahvistamiseen ja suojaamiseen. Propolisilla on antimikrobisia, viruslääkkeitä, sienilääkkeitä, alkueläinten, tulehdusta, anestesiaa ja uudistavia ominaisuuksia. Se nopeuttaa haavojen paranemista ja parantaa ihosairauksia. Lisäksi propolis säätelee verenpainetta, lisää sapen eritystä ja puhdistaa maksan. Propolisilla on myös suotuisa vaikutus hengityselimiin. Sitä käytetään influenssan ja vilustumisen ehkäisyyn, nopeuttaa toipumista ja parantaa immuniteettia.Lymeherbs

Ainesosat: Mehiläinen propolis 30%, etanoli 70%

Suositeltu päivittäinen saanti: 10-12 tippaa laimennettuna 50 ml: aan vettä tai maitoa, puoli tunnista 1 tuntiin ennen ateriaa, 3 kertaa päivässä.

Nettopaino: 100 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, suljetussa laatikossa, poissa suorasta auringonvalosta, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveellisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen on välttämätöntä hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat ja imettävät naiset. Älä ota mehiläistuotteille allergioita. Älä levitä silmiin.

Uusi
Suodata arvostelut
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Świetny propolis
rating 10
2021-08-03
Anonymous
Bardzo dobry i skuteczny propolis. Smakowo pasuje nawet mojemu synowi. Podczas infekcji gardła użycie tego propolisu przyniosło bardzo szybka poprawę i powrót do zdrowia.
rating 10
2021-06-04
Anonymous
rating 10
2021-03-26
Grażka
rating 10
2020-09-02
Anonymous

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.