• Uusi
Bromelain 500mg, 60 kapselia

Bromelain 500mg, 60 kapselia

Swanson
SWA121
18,90 €

Bromelain on ananaksesta johdettu entsyymi. Se voi auttaa ruoansulatusta ja vähentää tulehdusta, turvotusta ja lihaskipua.

 

Bromelain 500mg

Bromelain (bromelain) on entsyymi, joka on johdettu ananaksen varresta ja hedelmästä. Yrttilääketieteessä sitä on käytetty ruoansulatuksen edistämiseen, tulehdusten vähentämiseen ja verenkierron parantamiseen. Sillä uskotaan olevan monia mahdollisia terveyshyötyjä, mukaan lukien turvotuksen ja mustelmien vähentäminen, lihaskipujen vähentäminen harjoituksen jälkeen ja terveen niveltoiminnan edistäminen. Bromelainilla voi myös olla immuunijärjestelmää vahvistavia ominaisuuksia ja se voi auttaa lievittämään poskiontelotulehduksen ja allergioiden oireita.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Bromelaiini, kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maltodekstriini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, riisiuutoseos, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

1 kapseli sisältää: 500 mg - Ananas bromelainia

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

1000 mg - Bromelain ananaksesta

Suositeltu päiväannos: 2 kapselia tyhjään mahaan. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia


Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.