• Uusi
Musta inkivääriuute 100mg, 30 kapselia

Musta inkivääriuute 100mg, 30 kapselia

Swanson
SWA120
17,11 €

Swanson Black Ginger Extract sisältää ensiluokkaista standardoitua kaempferia paviflora -uutetta, jonka taattu pitoisuus on 4 % 5,7-dimetoksiflavonia.

 

Musta inkivääri uute 100mg

Black Ginger Extract sisältää kasvista uutettua Kaempferia parvifloraa. Se on kotoisin Kaakkois-Aasiasta, ja sitä käytetään perinteisesti yrttilääkkeissä parantamaan fyysistä suorituskykyä, vähentämään tulehdusta ja tukemaan miesten seksuaalista terveyttä. Mustan inkivääriuutteen uskotaan olevan useita terveyshyötyjä, mukaan lukien lisääntynyt energiataso, antioksidanttiset ominaisuudet, parantuneet kognitiiviset toiminnot ja tehostettu immuunitoiminta. Lisäksi se voi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja vähentämään metabolisen oireyhtymän oireita.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Musta inkivääriuute, riisilese, maltodekstriini, hypromelloosi (kasviskapseli), magnesiumstearaatti, piidioksidi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

100 mg - Musta inkivääri (Kaempferia parviflora) (juurakko) (uute standardoitu NLT:n mukaan 4 % 5,7-dimetoksiflavonia)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 30 kapselia


Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.