• Uusi
Bitter Melon 500mg, 60 kapselia

Bitter Melon 500mg, 60 kapselia

Swanson
SWA118
4,54 €

Bitter Melon sisältää ravintoaineita, kuten A-, C- ja K-vitamiinia sekä kaliumia.

 

Karvas meloni 500 mg

Bitter Melon on arvostettu sen mahdollisista terveysvaikutuksista. Sillä uskotaan olevan ominaisuuksia, jotka auttavat säätelemään verensokeritasoja, mikä tekee siitä suositun lisäravinteen diabeetikoille. Se sisältää myös runsaasti ravintoaineita, kuten A-, C- ja K-vitamiinia sekä kaliumia ja ravintokuitua. Karvasmelonia on perinteisesti käytetty yrttilääkkeissä ruuansulatuksen ja immuunijärjestelmän tukemiseen sekä tulehduksen lievittämiseen.


Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Karvas meloni, kapselin kuori: gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi.

1 kapseli sisältää: 500 mg - katkera melonihedelmä (Momordica charantia)

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

1000 mg - katkera melonihedelmä (Momordica charantia)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.