• Uusi
BioPerine 10mg, 60 kapselia

BioPerine 10mg, 60 kapselia

Swanson
SWA117
6,68 €

BioPerine 10mg on ravintolisä, joka sisältää bioperiiniä, joka tunnetaan myös nimellä piperiini. Patentoitu ja standardoitu mustapippuriuute.

 

BioPerine 10 mg

BioPerine on patentoitu uute, joka on saatu mustapippurin hedelmistä, erityisesti piperiiniyhdisteestä. Sitä käytetään yleisesti luonnollisena hyötyosuuden parantajana lisäämään eri ravintoaineiden ja muiden yhdisteiden imeytymistä kehossa. Piperiini on aine, jota saadaan mustapippurin hedelmistä, ja sen suotuisa vaikutus ruoansulatusjärjestelmään sisältää TRPV1-nimisen reseptorin stimuloinnin. Tämä lisää mahanesteen eritystä, mikä parantaa ruoansulatusprosessia. Lisäksi piperiinillä on suotuisa vaikutus joidenkin vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymiseen, millä on positiivinen vaikutus kehoomme. On kuitenkin tärkeää muistaa, että liiallinen piperiinin käyttö voi vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Lisäksi piperiini helpottaa koentsyymi Q10:n imeytymistä, joka on tärkeä osa ruokavaliota ja tärkeä ainesosa kehomme energiantuotannossa.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Bioperiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapselin kuori: gelatiini, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi.

1 kapseli sisältää: 10 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (mustapippuri, hedelmä) (standardoitu vähintään 19 mg piperiiniin)


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

20 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (mustapippuri, hedelmä) (standardoitu vähintään 19 mg piperiiniin)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.