• Uusi
AvoVida 300mg, 60 kapselia

AvoVida 300mg, 60 kapselia

Swanson
SWA109
14,73 €

AvoVida-lisä sisältää avokadon ja soijan sekoituksen, joka sisältää runsaasti fytoravinteita, jotka hyödyttävät sydäntä ja verisuonia ja vähentävät sydän- ja verisuonitautien riskiä.

 

AvoVida 300mg

AvoVida on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän avokadoa ja soijaa. AvoVida sisältää runsaasti fytoravinteita, kuten polyfenoleja, flavonoideja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyödyllisiä sydämen ja verisuonten terveydelle. AvoVida-ravintolisä voi auttaa ylläpitämään tervettä verenkiertoelimistöä, vähentämään sydänsairauksien ja verenkiertoelimistön sairauksien riskiä sekä tukea normaalin kolesterolitason ylläpitämistä.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Riisijauho, soijaproteiini-isolaatti, gelatiini, kalsiumpalmitaatti, sekoitettu tokoferoli, piidioksidi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

300 mg - AvoVida (a avokado/soija) Saippuoitumattomat aineet - vakiotyylit ja vähintään 30 % fitosterolia (beeta-sitosteroli, kampesteroli, stigmasteroli)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.