• Uusi
Avena Sativa 575 mg, 60 kapselia

Avena Sativa 575 mg, 60 kapselia

Swanson
SWA108
7,51 €

Avena Sativa sisältää kauran viljauutetta, joka sisältää runsaasti ravinteita ja avenantramideja, jotka ovat hyödyllisiä hermoston ja sydän- ja verisuonijärjestelmän terveydelle.

 

Avena Sativa 575 mg

Avena Sativa on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää luonnollista kauranjyväuutetta nimeltä Avena Sativa. Kauranjyvät ovat runsas ravintoaineiden, kuten B-vitamiinien, kivennäisaineiden (mukaan lukien magnesium, sinkki, rauta) ja kuidun lähde. Avena Sativa -uute sisältää myös avenantramideja, kasviyhdisteitä, joilla on antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Avena Sativa -ravintolisä voi auttaa ylläpitämään tervettä hermostoa, parantamaan aivojen toimintaa ja vähentämään stressiä. Avena Sativan täydentäminen voi myös auttaa alentamaan veren kolesterolitasoja ja ylläpitämään sydämen ja verisuonten terveyttä.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Avena sativa -uute 10:1, gelatiini, maltodekstriini, magnesiumstearaatti, piidioksidi.

Sisältö suositellussa päiväannoksessa (4 kapselia):

2,3 g - Avena Sativa 10:1 -uute (koko kasvista)

Suositeltu päiväannos: 2 kapselia 2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.