• Uusi
Apple Polyfenoles 125mg, 60 kapselia

Apple Polyfenoles 125mg, 60 kapselia

Swanson
SWA100
11,12 €

Omenapolyfenolit ovat omenoissa olevia kasviyhdisteitä, jotka ovat vahvoja antioksidantteja ja joilla on myönteinen vaikutus terveyteen.

 

Applen polyfenoleja 125 mg

Apple Polyphenols on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää omenapolyfenoliuutetta annoksena 125 mg annosta kohti. Polyfenolit ovat luonnollinen ainesosa, jota löytyy hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä. Omenat ovat yksi tämän yhdisteen parhaista lähteistä. Omenapolyfenoleja pidetään antioksidantteina, jotka suojaavat kehon soluja hapettumisvaurioilta ja tukevat immuunijärjestelmää. Tuote on gluteeniton eikä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Omenahedelmäuute, mikrokiteinen selluloosa (kasvikuitu), gelatiini, magnesiumstearaatti, piidioksidi.


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

125 mg - Omenapolyfenolit (omenauutteesta)


Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.


Pakkauksen sisältö: 60 kapselia


Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.