• Uusi
Omenaviinietikka 200mg, 120 tablettia

Omenaviinietikka 200mg, 120 tablettia

Swanson
SWA99
6,87 €

Omenaviinietikka on luonnollinen etikkahapon lähde, joka tukee ruoansulatusta.

 

Omenaviinietikka 200mg

Swanson Apple Cider Vinegar on kapseleiden muodossa oleva ravintolisä, joka sisältää 200 mg luonnollista omenaviinietikkaa. Omenaviinietikka on luonnollinen etikkahapon lähde, joka tunnetaan monista eduistaan ihmisten terveydelle. Se auttaa ylläpitämään elimistön happo-emästasapainoa, tukee ruoansulatusta ja sillä voi olla antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Tuote on gluteeniton eikä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Omenaviinietikka, kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa (kasvikuitu), maltodekstriini, dikalsiumfosfaatti, steariinihappo, magnesiumstearaatti, akaasia, puhdistettu vesi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviglyseriini, kroskarmelloosinatrium, piidioksidi.

1 tabletti sisältää: 200 mg - omenaviinietikkajauhetta

Sisältö suositellussa päiväannoksessa (2 tablettia):

400 mg - Omenaviinietikkajauhe

Suositeltu päiväannos: 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 120 tablettia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.