Vitex (Chasteberry) 400mg, 120 kapselia

Vitex (Chasteberry) 400mg, 120 kapselia

SWA39
8,59 €

Vitex (Chasteberry) 400 mg on jauhettua chasteberry hedelmää sisältävä ravintolisä, joka on luotu naisia ajatellen.

 

Vitex (Chasteberry) 400mg

Vitex (Chasteberry) 400 mg on jauhettua chasteberry hedelmää sisältävä ravintolisä, joka on luotu naisia ajatellen. Vaikuttavat aineet tukevat hormonaalista tasapainoa ja kuukautiskierron säätelyä sekä lievittävät vaihdevuosien epämiellyttäviä oireita.

Nykyajasta lähtien marjamarjaa on käytetty kuukautisvaivojen yrttinä. Se sisältää flavonoideja, joilla on progesteronin kaltainen vaikutus. Chasteberryn suosituin toimenpide on kuukautiskierron säätely ja progesteronin tuotannon säätely naisilla. Se myös lievittää hormonaalisiin häiriöihin liittyvää vaihdevuodet.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Chasteberry (Vitex agnus-castus) hedelmä, gelatiini (kapselin kuori), paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen kalsiumsuolat ja piidioksidi.


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):


400mg - Chasteberry (Vitex agnus-castus)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä

Pakkauksen sisältö: 120 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.