Valkosipuli 5000, 90 tablettia
Valkosipuli 5000, 90 tablettia
Valkosipuli 5000, 90 tablettia
Valkosipuli 5000, 90 tablettia
Valkosipuli 5000, 90 tablettia
Valkosipuli 5000, 90 tablettia

Valkosipuli 5000, 90 tablettia

NOW33
19,39 €

Garlic 5000:n sisältämä valkosipuli on standardoitu saamaan allisiinia ja alisiinin esiasteita, jotka muuttuvat alisiiniksi nautittaessa.

 

Valkosipuli 5000

 

 

Garlic 5000:n sisältämä valkosipuli on standardoitu saamaan allisiinia ja alisiinin esiasteita, jotka muuttuvat allisiiniksi nautittaessa. Se on suolistossa liukenevasti päällystetty, jotta muunnos tapahtuu suolen yläosassa, mikä varmistaa optimaalisen imeytymisen ja estää samalla pistävän valkosipulin hajun vapautumisen mahassa. Allisiinin esiastetasot saadaan erityisellä prosessilla, joka pitää valkosipulin kosteana. Tämä prosessi säilyttää allisiinin esiasteet säilyttäen samalla koko tuoreen valkosipulin luonnollisen hyvyyden. Nauti tämän hajuohjatun valkosipulitabletin eduista!

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Allium sativum, m ikrokiteinen selluloosa, enteerinen pinnoite, kroskarmelloosinatrium, steariinihappo (kasvilähde), magnesiumstearaatti (kasvilähde) ja piidioksidi.



Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa:

500mg - Hajukontrolloitu valkosipuli

(Allium sativum) (sipuli)

(vähintään 5000 mcg allisiinia tablettia kohti)

 

Suositeltu päiväannos: Ota 1 tabletti päivässä.

Pakkauksen sisältö: 90 tablettia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.